RocheFelix 20 Eyl 2020 #21 MOP olsa TenTen yazanlara mermi hediye ederdi. Listeden Oroc'un adamları, Anbu ve Hinata diyorum.
Hakuba-EneL 20 Eyl 2020 #22 Kakashi olmasa naruto ve sasuke yenilir,kaguya sonra senjuları sololoya sololoya dünyayı yok ederdi.
UranyumX 30 Eyl 2020 #24 Şıklar arasına seçilebilecek o kadar çok karakter koymuşsun ki en vasıfsızını ayıramadım. Çoğu birbirinden vasıfsız.
Şıklar arasına seçilebilecek o kadar çok karakter koymuşsun ki en vasıfsızını ayıramadım. Çoğu birbirinden vasıfsız.
Sodex 30 Eyl 2020 #27 Sakura ve Karin seride ki en sinir bozucu karakterler olabilir. Sasuke denen herif ikisini de öldürmeye kalkmıştı ve ikisi de hala kör kütük aşıktı bu ergene.
Sakura ve Karin seride ki en sinir bozucu karakterler olabilir. Sasuke denen herif ikisini de öldürmeye kalkmıştı ve ikisi de hala kör kütük aşıktı bu ergene.
Hakuba-EneL 30 Eyl 2020 #29 Kenshiro dedi ki: Aizen. Genişletmek için tıkla ... Aizen herşeyi kendi yaptı neredeyse,bütün naruto evreninden vasıflıdır.
Kenshiro dedi ki: Aizen. Genişletmek için tıkla ... Aizen herşeyi kendi yaptı neredeyse,bütün naruto evreninden vasıflıdır.
Monkey D. Garp 30 Eyl 2020 #30 Anbu. Başta o kadar övülen tim gelen geçenin tokatladığı karakterlere dönüştü.