Sakura, Anbu ve Kakashi demişim. Bence son derece haklıymışım.Tenten demişim. Ankette birinci olduğunu görmenin gururuyla ana sayfayı yenilemeye gidiyorum.

Sakura, Anbu ve Kakashi demişim. Bence son derece haklıymışım.Tenten demişim. Ankette birinci olduğunu görmenin gururuyla ana sayfayı yenilemeye gidiyorum.
Kakashi nasıl vasıfsız yaSakura, Anbu ve Kakashi demişim. Bence son derece haklıymışım.![]()
İşte dayanamayıp çıkmış.Kakashi nasıl vasıfsız ya
Ayrıca Itachi Reyiz de Anbu idi.![]()
Adam serinin başında çok OP olmasın diye çakra fakiri yapıldı. Sonra da onun ızdırabını çekti hep. Ama ninjalığı çok iyiydi. Gizli saklı sürpriz saldırılar, pusuya düşürme, strateji yapma gibi vasıfları çok iyi. Keşke tüm ninjalar böyle olsaydı. Sonlara doğru çıkan süper güçlü karakterler seriyi bozdu.İşte dayanamayıp çıkmış.
Kakaşi ise aslında kendine ait bir vasfa sahip değil pek. Bence işledik madem bir iki galibiyet de verelim dışında da bir şeyi çizilmedi. Seride kimler nerelere uçtu Kakaşi güya çok iyi ama ortada matah bir gücü tekniği falan yok bence. Mesela Gai Reis bana göre on Kakaşiyi cebinden çıkarır.![]()
Baştaki meziyetleri ve hatta lakabı bile emanettiAdam serinin başında çok OP olmasın diye çakra fakiri yapıldı. Sonra da onun ızdırabını çekti hep. Ama ninjalığı çok iyiydi. Gizli saklı sürpriz saldırılar, pusuya düşürme, strateji yapma gibi vasıfları çok iyi. Keşke tüm ninjalar böyle olsaydı. Sonlara doğru çıkan süper güçlü karakterler seriyi bozdu.
Güç ile vasıfsızliğı ben bağdaştıramadım,nedense.Baştaki meziyetleri ve hatta lakabı bile emanettiSpoilera kaçmasın şimdi çok açmayalım.
Maalesef bu noktada ayrılıyoruz Itachi-kun. Jiraiya reyizin veremediği eğitimleri şıp diye vermiş bir ustadır kendisi.Baştaki meziyetleri ve hatta lakabı bile emanettiSpoilera kaçmasın şimdi çok açmayalım.