Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Vasıfsız Naruto Karakterleri

Sizce Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    240
Kakashi nasıl vasıfsız ya

Ayrıca Itachi Reyiz de Anbu idi. :rolleyes:
İşte dayanamayıp çıkmış. :)
Kakaşi ise aslında kendine ait bir vasfa sahip değil pek. Bence işledik madem bir iki galibiyet de verelim dışında da bir şeyi çizilmedi. Seride kimler nerelere uçtu Kakaşi güya çok iyi ama ortada matah bir gücü tekniği falan yok bence. Mesela Gai Reis bana göre on Kakaşiyi cebinden çıkarır. :bilmem:

İşte dayanamayıp çıkmış. :)
Kakaşi ise aslında kendine ait bir vasfa sahip değil pek. Bence işledik madem bir iki galibiyet de verelim dışında da bir şeyi çizilmedi. Seride kimler nerelere uçtu Kakaşi güya çok iyi ama ortada matah bir gücü tekniği falan yok bence. Mesela Gai Reis bana göre on Kakaşiyi cebinden çıkarır. :bilmem:
Adam serinin başında çok OP olmasın diye çakra fakiri yapıldı. Sonra da onun ızdırabını çekti hep. Ama ninjalığı çok iyiydi. Gizli saklı sürpriz saldırılar, pusuya düşürme, strateji yapma gibi vasıfları çok iyi. Keşke tüm ninjalar böyle olsaydı. Sonlara doğru çıkan süper güçlü karakterler seriyi bozdu.

Adam serinin başında çok OP olmasın diye çakra fakiri yapıldı. Sonra da onun ızdırabını çekti hep. Ama ninjalığı çok iyiydi. Gizli saklı sürpriz saldırılar, pusuya düşürme, strateji yapma gibi vasıfları çok iyi. Keşke tüm ninjalar böyle olsaydı. Sonlara doğru çıkan süper güçlü karakterler seriyi bozdu.
Baştaki meziyetleri ve hatta lakabı bile emanetti :oops: Spoilera kaçmasın şimdi çok açmayalım.

Aralarında vasıfsız yok demek isterdim ama ANBU cidden vasıfsızdı be. :bilmem:

Haricinde hiçbiri vasıfsız değil konumlarına göre. TenTen mesela kızın ederi o zaten. Şu konunun OP versiyonu yapılsa Buggy'in tayfasına oy vermek gibi bir şey bu.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 9)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık