Ben ikisine de üzülmemiştim. Çünkü çok belliydi.Yagami'nin yerine L konulsaydı keşke. L'nin ki daha üzücüydü![]()
Ben ikisine de üzülmemiştim. Çünkü çok belliydi.Yagami'nin yerine L konulsaydı keşke. L'nin ki daha üzücüydü![]()
Pakunoda'nın ölümü ayrı bi iç burktu ama. Her şeyin sorumluluğunu tek başına üstlendiği halde, dostlarının yarısı ondan kuşku ederken göçtü gitti... Kurapika bedel ödeyecek.Uvogin'i dışlamayalım.
Uvogin'de üzülmemin nedeni, kurtulamayacağının anlar anlamaz kendisi öldürmesini istemesiydi. Birbirlerin çok değer vermeleri orada güzel işlenmişti. Yav ne güzel arctı be. Bir ara tekrar açıp izlemek lazım.Pakunoda'nın ölümü ayrı bi iç burktu ama. Her şeyin sorumluluğunu tek başına üstlendiği halde, dostlarının yarısı ondan kuşku ederken göçtü gitti... Kurapika bedel ödeyecek.
hangi animeler var ona göre okuyayım diyen birisi girer girmez anketten bile Spoiler yiyebilir. Anketteki animeler en üste tag olarak eklenmeli bence.Keşke oda az elini oynatsa da fmab'daki gibi çatır çatır adam öldürse. O zaman seiye özel konu açılırdı ama nerdeeBu başlığa neye göre giricez ya, çok ters bir başlık bu. Spoiler yazıyor girişinde tamam ama neyin spoilerı? Bu başlıktan Spoiler yememek için bütün animeleri izlemiş olmak lazımhangi animeler var ona göre okuyayım diyen birisi girer girmez anketten bile Spoiler yiyebilir. Anketteki animeler en üste tag olarak eklenmeli bence.

Kesinlikle katılıyorum, one piece gibi yüzlerce karakter olan ve karakterlerin çoğu bir daha karşımıza çıkmayan bir evrende her arc 3,5 önemli kişi gitmeliydi, hatta tayfadan da ölen olmalıydı. Ama dediğin gibi, nerdeeeeKeşke oda az elini oynatsa da fmab'daki gibi çatır çatır adam öldürse. O zaman seiye özel konu açılırdı ama nerdee![]()
Çatır çatır ölüm olan seri istiyorsan hokuto no ken izle.Keşke oda az elini oynatsa da fmab'daki gibi çatır çatır adam öldürse. O zaman seiye özel konu açılırdı ama nerdee![]()