F5 yap, giflerin boyutu büyük bayağı. Hepsini özenle hazırladım.selim kısmı birtek bende mi açılmıyor merak ettim çocuğu
Karakterin kendisine değil, koyduğum gifteki sahnesine bakıp oy kullanacan, yanlış anlamışın olayı. Hem Aang avatar statede her zaman korkutucudur. Geçtiği tüm sahnelerde öyle oldu. :SAlluka,Gaara,Killua,Selim
Aang ve Gon sadece 1 kere korkutucu göründüler onun dışın melek gibi çocuklardır Ama yukarıdaki arkadaşların içinde şeytan kaçmıştır
Karar veremedim yanlız şimdilik oy kullanmıcam
selim kısmı birtek bende mi açılmıyor merak ettim çocuğu
edit:açıldı,selim diyorum
FMA gizem türünün en muhteşem serilerinden biridir zaten, okuyup izlememek büyük eksiklik olur.Selim tabi ki ya. Onun da homunculus olduğunu öğrenince bildiğin tırsmıştım noluyo lan diye
Yok ben karakterin genel korkutuculuğunu göze aldım.Çocuğun boş yere günahını alıyorsun Melek gibi çocuk en ürpertici seçilse ne olacak Ayrıca orda korkutucu yerine bana daha epic gözüküyor...Karakterin kendisine değil, koyduğum gifteki sahnesine bakıp oy kullanacan, yanlış anlamışın olayı. Hem Aang avatar statede her zaman korkutucudur. Geçtiği tüm sahnelerde öyle oldu. :S