nötrüm yeşile.yeşil bi boşluk benim için.Sanjici adam Zoroyu da sevebilir ama Zorocu adam sanjiyi sevmez.
Kalite farkı diyebilir miyiz
nötrüm yeşile.yeşil bi boşluk benim için.Sanjici adam Zoroyu da sevebilir ama Zorocu adam sanjiyi sevmez.
Kalite farkı diyebilir miyiz
İşin garip yani her fırsatta bu adamın söylemlerini kullanan adam bunu reddediyordu. Kendi canı ne isterse ona göre yoran birisiErkan'dır herhalde. Adam seriyi çeviren adamla bile tartışmıştı Mihawk en güçlü değil en yeteneklisi diye. Böyle bir şey vardı.
O zaman DnS gibi bir şeymiş. Tartışılmaz.İşin garip yani her fırsatta bu adamın söylemlerini kullanan adam bunu reddediyordu. Kendi canı ne isterse ona göre yoran birisi
Reis ben Zoroyu seviyorum ama sonuna kadar Sanjiciyim ve Zoroyu gömmek benim için part-time bir iş gibiKral Sanjici adam Zoro'yu da seviyorsa aynı zamanda Zorocu adam olmuyor mu? Öyleyse Zorocu adam da Sanji'yi sevmiş oluyor
Ama güzel cacık yapıyor, Zoro’yu da cacık yapmıştı kskskssToei ile animede Mihawk a cacık yaptırmıştı @Mr.Bushido
Havalı ve zalim olmadığı için mi sevmiyorsunGizli fanlarını bilmiyorsun sen onlar daha tehlikeli fanı olan adamlar zaten mangada çıkınca falan geliyorlar ama asıl gizliler fena..
İnanırım.ben hater değilim onu düzeltelim.
Paul boş yapmış, net. Gizli Mihawk fanı sanırım kendileri.........İşin garip yani her fırsatta bu adamın söylemlerini kullanan adam bunu reddediyordu. Kendi canı ne isterse ona göre yoran birisi
Aynen seride herkes havalı ve zalim.Havalı ve zalim olmadığı için mi sevmiyorsun