One Piece hateri olsam ohoo@Earendill one piece haterı olarak yazsam alınır mısın?
Ben Oda hateriyim öyle yazabilirsin
One Piece hateri olsam ohoo@Earendill one piece haterı olarak yazsam alınır mısın?
Zaten şakasına yazmıştım. Fazla op överken görmedim de seni o yüzden. Zorunda da değilsin zaten.One Piece hateri olsam ohoo
Ben Oda hateriyim öyle yazabilirsin
Worstgende birkaç yorumuna denk geldim de kfyi biraktiysa forum çok büyük bir beyin kaybetmiş bence.Erkan ile tartışmak = duvar ile tartışmak.
Cuk oturdu.Zamanında Millennium'da fena meme malzemesi olmuştu atsam mı bilemedim onları
Edit. Ya da neyse yolluyorum..
Bildim bileli hep aynı.Marco zamanları daha iyiydi sanırım. O zamanlarda üslubu kötüydü ama.
Ben de denk geldim hala aynı kafa.Worstgende birkaç yorumuna denk geldim de kfyi biraktiysa forum çok büyük bir beyin kaybetmiş bence.
Övdüğüm yok zatenZaten şakasına yazmıştım. Fazla op överken görmedim de seni o yüzden. Zorunda da değilsin zaten.
Türkçe konuşulan bir sitede japonca yayınlanan manganın ingilizce çevirisini tartışıyorduErkan'dır herhalde. Adam seriyi çeviren adamla bile tartışmıştı Mihawk en güçlü değil en yeteneklisi diye. Böyle bir şey vardı.
Zorunda değilsin canım. Bak bana HxH ilk 5 serimde ama övmüyorum.