Hee Marimo.Marimo mu
Hee Marimo.Marimo mu
Çok sert konuşuyorsun hani nerde kibarlıkYa şu anket çok saçma. Kimin ne mal olduğunu biliyoruz zaten. Kimse yok soyleyim böyleyim diye kivranmasin.
Bana Zoro haterı dediler :S Luffyde dediler.Geçenlerde bi konu vardı amaneden e fan denildi mesela ben bile şaşırdım
Ama sinirlendiriyorlar sabah sabah.Çok sert konuşuyorsun hani nerde kibarlık
@amaneden Oda fanidir. Oda olduğundan suphelendigim bile oluyor aradaGeçenlerde bi konu vardı amaneden e fan denildi mesela ben bile şaşırdım
Adam yemiş kafayı.Geçenlerde bi konu vardı amaneden e fan denildi mesela ben bile şaşırdım
Teorini bekliyorum güzel kardeşim.@amaneden Oda fanidir. Oda olduğundan suphelendigim bile oluyor arada
Pek tartışmaya girmediğim için karşılaşmadım ama girsem demek ki olacak buradan çıkan bu. Hoş bir durum değil. Hiç alakan olmadığın biri mesela sohbetin falan yok dolayısıyla adamı sürekli olarak takip etmeden emin olamazsın. Ben bundan haz etmiyorum işte. Adam sırf bir iki yorum yaptı ve sen bundan hoşlanmadın diye üzerine gitmek doğru değil. Kaldı ki tartışma ilerleyince seviye de düşüyor.Bana Zoro haterı dediler :S Luffyde dediler.
Beğenirseniz mangada geçecek mi peki? Yoksa boşuna kasmayayım benAdam yemiş kafayı.
Teorini bekliyorum güzel kardeşim.