herkes farklı hızlarda okuyordu sanırım ve okulu olanlar işi olanlar vs derken eridi gitti diye biliyorumBurada kitap okuma etkinliği yaptığınız oldu mu hiç? Araştırdım bi 3 yıl önce deneme yapmışsınız sanırım. 1000kitap platformunda arkadaşlarla yapıyorduk çok güzel oluyordu. Burada da bir kitap belirleyip okuyup üstüne inceleme ve sohbet yapabiliriz.
Sayının çok olmasına gerek yok zaten. Bazıları kitap okumayı sevmiyor, bazılarının dediğin gibi zamanı yok. Bana kalsa az olsun öz olsun daha iyi olur. Minimum 5 kişi çıkar bence.herkes farklı hızlarda okuyordu sanırım ve okulu olanlar işi olanlar vs derken eridi gitti diye biliyorum
kitabı bi ritüelsiz okuyamayan var bi de her ufak boşlukta 5-10 sayfa okuyan var. genelde ikinci grup çok okur, ritüeline girersen vakit yaratman gerekir, ikincisinde zaten boşa giden vakti kullanırsın. bunu oturtursalar zaten haftada bi sürü kitap okunuyorSayının çok olmasına gerek yok zaten. Bazıları kitap okumayı sevmiyor, bazılarının dediğin gibi zamanı yok. Bana kalsa az olsun öz olsun daha iyi olur. Minimum 5 kişi çıkar bence.