Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

• Konbuyu başlatan Reversi
  • Başlangıç tarihi

Onagh

Birkaç yıl önce aldığım ama ancak okuyabildiğim kitaplardan biri. Kişisel gelişim üzerine yazılmış ilginç bir roman olma özelliği ile de oldukça başarılı. Neden hayır diyemeyiz, kurban olmakta neden ısrar ederiz gibi kişinin kendisine sorduğu pek çok soruya da bir nevi cevap veriyor. Örneğin; fırından bir ekmek alan kişi bembeyaz bir ekmeği severken kendisine hep çok pişmiş ekmek düştüğünü söylüyor. Ama bu tam doğru bir tanım değil. Sebep "bu çok pişmiş, ben yanındakini istiyorum" diyememesi. Arkada bekleyenler varken fırıncının canını sıkacağını düşünüyor. Onun zamanından 2 sn. daha almaktansa sevmediği çok kızarmış ekmeği yemeyi tercih ediyor. Onu nahoş bulmasından, sevmemesinden, müşterilerinse öfkelenmesinden, sabırsızlanmasından korkuyor. Muhtemelen de bu kişi ölüm döşeğinde "ömrümde hiçbir şey yapmadım, istediğim hiçbir şeye sahip olamadım, ama herkes beni nazik buldu" diyecek.

Kısacası tarzının en iyi kitaplarından biri.

Onagh

Bir serinin 3.kitabı olduğunu bilmeden aldığım bir kitap. Önceki kitabın kahramanları kadınmış, bundaki erkek. Cinsiyeti özellikle belirtiyorum çünkü bilgisayar oyunları gibi karakterin içine girmek gerekiyor. Mecburen erkek karakterine büründüm. Kitap bazı seçimler sunuyor. Verdiğiniz kararlara göre sizi bir anda örneğin 5.bölümden 75.bölüme atıyor. Hatalı bir kararla tekrar 2.bölüme dönebiliyorsunuz. 2 gündür okuyorum hala debelenip duruyorum bölümden bölüme. Pek çıkacak gibi görünmüyorum şimdilik çünkü bir cinayet işledim, kaçıyorum.

Olağanüstü Bir Gece - Stefan Zweig

69 sayfalık bir hikaye. Ana karakterimiz ailesini erken kaybetmiş bir mirasyedi. Hayatının tekdüzeliği ona sıkıcı gelmeye başlamış, bunaltmıştı. Tâ ki kahramanımız flörtle başlayan bir hırsızlık yapana kadar...

Satranç-Stefan zweig
Kısa bir kitap güzeldi.Biraz daha kısa olsa daha güzel olurdu.

1984-George orwell
Çok güzel bir kitap partinin düşünceleri ve uyguladığı bazı yaptırmalar az da olsa günümüzle benzerlik gösteriyor gibi geldi bana.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık