İlk kitabın ilk bölümünü okudum ve cidden içine çekiyor,sürekli okuyasım geliyor ama şanssızlık işte,vize dönemine denk geldi.Çok iyi denk geldi Vakıf serisi ve bunu okuduktan sonra bu adam cidden efsane dedirtiyor.
İlk kitabın ilk bölümünü okudum ve cidden içine çekiyor,sürekli okuyasım geliyor ama şanssızlık işte,vize dönemine denk geldi.Çok iyi denk geldi Vakıf serisi ve bunu okuduktan sonra bu adam cidden efsane dedirtiyor.
Bir kitap yazmak isteseydin benim kitaplarımı yazmak isterdin, yalan atma şimdi.Puslu Kıtalar Atlası zaten çok ünlü bir kitap. Övüldüğü kadar da var okuması çok zevkliydi. İlk sayfalarda kullanılan kelimeler yüzünden biraz korkuttu dili ağır gelecek diye; fakat su gibi aktı roman. Bu tarz güldürü ögelerinin ana hikayeye başarı ile abartılmadan yedirildiği kitapları seviyorum. Bir kitap yazacak olsam bu tarz bir kitap yazmak isterdim sanırım.
Puslu kıtalar atlası hakkinda kafamda soru isaretleri vardı bu mesajınla netleşmiş oldu. Teşekkürler.Puslu Kıtalar Atlası ve Sevda Dolu Bir Yaz
Puslu Kıtalar Atlası zaten çok ünlü bir kitap. Övüldüğü kadar da var okuması çok zevkliydi. İlk sayfalarda kullanılan kelimeler yüzünden biraz korkuttu dili ağır gelecek diye; fakat su gibi aktı roman. Bu tarz güldürü ögelerinin ana hikayeye başarı ile abartılmadan yedirildiği kitapları seviyorum. Bir kitap yazacak olsam bu tarz bir kitap yazmak isterdim sanırım.
Sevda Dolu Bir Yaz
Yazar betimlemelerde coşmuş da coşmuş. Bazı kısımlarda bir sayfaya yakın birini ya da bir nesneyi betimliyordu. Çocuğun rüyaları zaten dört beş sayfa sürüyordu hep. Sıktı yer yer.
Her şeyi çocuğun gözünden anlatması çok hoşuma gitti ama. Olayların anlatılışındaki ayrıntı ısrarı sağolsun birkaç saatliğine ellilerin Türkiyesine götürüyor insanı.
Senin kitapları almadım hala. Kredi kartı ile sipariş veresim geliyor arada ama genelde burs aldığım hafta hariç kartın limiti olmuyor. Üçüncü kitabı yaz üçünü birden alayım.Bir kitap yazmak isteseydin benim kitaplarımı yazmak isterdin, yalan atma şimdi.
Eğlenceli bir kitap ya pişman etmez. İçinde altı defa yıldırım çarpmış dilenciler, padişah fermanı çalan maymunlar, kadın kılığına girdiğinde padişah tarafından kaçırılan çarlar, zamanda geri gitmeye çalışan casuslar, uykusunda dünyayı gezen bir baba, hiç uyumayan bir çocuk, hiç uyanmayan bir bekçi, insan vücudu parçalamayı seven bir korkak, aslında yıllar önce ölmüş olması gereken bir savaşçı vsvs çok ilginç tipler var.Puslu kıtalar atlası hakkinda kafamda soru isaretleri vardı bu mesajınla netleşmiş oldu. Teşekkürler.
Üçüncü kitap yazılalı bir yılı geçti de yayınevleri olumlu dönüş yapmadığı ve ben de ilk iki kitaptaki gibi bastırmak istemediğim için kitap duruyor öyle bir kenarda.Senin kitapları almadım hala. Kredi kartı ile sipariş veresim geliyor arada ama genelde burs aldığım hafta hariç kartın limiti olmuyor. Üçüncü kitabı yaz üçünü birden alayım.
Dil ağırlığı baslardan sonra düzeldi mi peki? Anlamını bilmediğimiz kelimeler çok yoruyor insanı.Eğlenceli bir kitap ya pişman etmez. İçinde altı defa yıldırım çarpmış dilenciler, padişah fermanı çalan maymunlar, kadın kılığına girdiğinde padişah tarafından kaçırılan çarlar, zamanda geri gitmeye çalışan casuslar, uykusunda dünyayı gezen bir baba, hiç uyumayan bir çocuk, hiç uyanmayan bir bekçi, insan vücudu parçalamayı seven bir korkak, aslında yıllar önce ölmüş olması gereken bir savaşçı vsvs çok ilginç tipler var.