Carl Gustav JUNG - Analitik Psikoloji
Fuların ne renk?Carl Gustav JUNG - Analitik Psikoloji
İyi kaptırmışsın kendini. Olumlu anlamda söylüyorum.Güler de tam bir kezbandı ya neyse. Adamın sürekli parayla işi olmadığını söylemesi ama tüm sorunlarını parayla çözmeye çalışması da ilginç bir ironiydi.
Dün Aylak adama başlayıp bitirdim. Gece de puslu kıtalar atlasına başlayıp yarın bitirmeyi düşünüyorum bakalım. Her haftasonu iki kitap bitirsek aslında ne güzel olur ama sınavlar başlayınca kalıyor hep. Her gün belli bir sayfa okuyup bırakma olayı da hiç bana göre değil.
O değil de 1950'li yılların ilişki dinamikleri ne kadar garipmiş. Adam Güler'i; ağzını açmadan sadece günlerce takip ederek düşürdü. Günümüzde böyle bir şey yapsan haftalarca linç edilirsin. Sinema olayına ise hiç girmiyorum. Günümüzde de sinemalarda arkalarda bir şeyler olur da; o zamanlar karşı tarafı bir tek soyup şey etmedikleri kalıyormuş.İyi kaptırmışsın kendini. Olumlu anlamda söylüyorum.
Ben Güler'i daha çok sevdim. Bana da oradan buradan kira gelse bende aylak olurdum. Sanki parası yokmuşta umursamıyormuş gibi yaşaması bana da ironik geldi.
Silmedim genel sohbete yazdıydım.
Zamanın heba olmaz umarım.Silmedim genel sohbete yazdıydım.
Şu an Heba'yı okuyorum.
Bu yazarın abartısı bence birazda. Kitaptaki gibiyse yanlış zamanda doğduğuma yanarım.O değil de 1950'li yılların ilişki dinamikleri ne kadar garipmiş. Adam Güler'i; ağzını açmadan sadece günlerce takip ederek düşürdü. Günümüzde böyle bir şey yapsan haftalarca linç edilirsin. Sinema olayına ise hiç girmiyorum. Günümüzde de sinemalarda arkalarda bir şeyler olur da; o zamanlar karşı tarafı bir tek soyup şey etmedikleri kalıyormuş.
Biliyorum.Türk edebiyatında çok daha iyi kitaplar da var.