Bu mesajı görmemişim, altta farklı kitaplara bile geçtimEtimoloji keyifli bir uğraş valla.
Ama neyse ikinci kitabın ismi sağolsun konudan çok fazla uzaklaşmadık en azından
Bu mesajı görmemişim, altta farklı kitaplara bile geçtimEtimoloji keyifli bir uğraş valla.
Ben çok sevmem onu ama Otomatik Portakal'ı beğenmiştim. İlginçtir, nadiren de olsa filmini daha başarılı bulmuştum.Bu mesajı görmemişim, altta farklı kitaplara bile geçtim
Ama neyse ikinci kitabın ismi sağolsun konudan çok fazla uzaklaşmadık en azından
Filmi konusunda birçok kişiden aynı yorumu duydum, henüz izlemedim ama cidden merak ettim. Bir ara bakacağım.Ben çok sevmem onu ama Otomatik Portakal'ı beğenmiştim. İlginçtir, nadiren de olsa filmini daha başarılı bulmuştum.
Filmi konusunda birçok kişiden aynı yorumu duydum, henüz izlemedim ama cidden merak ettim. Bir ara bakacağım.
Tesadüfün böylesi.Aylak Adam-Yusuf Atılgan
Kitabın sonu beni şaşırttı. Hatta üzdü. Sonrasında, böyle bir kitaba da ancak böyle bir sonun yakışacağına karar verdim..
Abaza olduğunu düşünmüyorum adamın. Karşısındakinin en ufak bir hareketinden bile iğrenip karşısındakinden soğuyabilen biri sonuçta. Öyle kitapta gördüğü her kıza da yürümüyor. Adam için teyze fetişisti sorumsuz bir alkolik demek daha doğru.Tesadüfün böylesi.
Ben de en son onu okudum şimdi de Anayurt Otelini okuyacağım.
Beğendim. Tek sıkıntı bazen kişileri karıştırmam oldu. Bir abazanın öyküsü. :/
Bacak fetişisti. Abazan demem trolldü zaten de adam aykırı olacağım diye biraz kasmış birisi. Güler'in eşim ve çocuklarım olsun yeter hayalini küçümsedi ama kendisi aynı olayları farklı kadınlarla yaşamaktan başka ne yaptı ki?Abaza olduğunu düşünmüyorum adamın. Karşısındakinin en ufak bir hareketinden bile iğrenip karşısındakinden soğuyabilen biri sonuçta. Öyle kitapta gördüğü her kıza da yürümüyor. Adam için teyze fetişisti sorumsuz bir alkolik demek daha doğru.
Güler de tam bir kezbandı ya neyse. Adamın sürekli parayla işi olmadığını söylemesi ama tüm sorunlarını parayla çözmeye çalışması da ilginç bir ironiydi.Bacak fetişisti. Abazan demem trolldü zaten de adam aykırı olacağım diye biraz kasmış birisi. Güler'in eşim ve çocuklarım olsun yeter hayalini küçümsedi ama kendisi aynı olayları farklı kadınlarla yaşamaktan başka ne yaptı ki?
O kadın otobüse binmeseydi ve tanışsalardı da eminim aynı şeyleri yaşayacaktı onunla da. Bu yüzden bence yazar iyi bir yerde, tam ayarında bitirmiş hikayeyi.