Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Sıkıcı Ark

En Sıkıcı Arc?

• Kullanılan toplam oy
    285
Skypiea ya basanlar bir tövbe çeksin.Bu arc kadar şen şakrak,macera dolu ve türlü türlü dövüşler olan,ve daha üstüne lore olan bir ark bulamazsın.Belki alabasta var aynı kıvamda.

Bir önceki jayayı saymıyorum bile.Teach ve luffy karşılaşması,bellamynin yediği zopa, norlandın hikayesi.

Daha ne istiyonuz ? Enel gibi bir villain bile var. Güncel sayılarda herkes enel gelsin yaksın yıksın ortalığı diyor birde.

Skypiea ya basanlar bir tövbe çeksin.Bu arc kadar şen şakrak,macera dolu ve türlü türlü dövüşler olan,ve daha üstüne lore olan bir ark bulamazsın.Belki alabasta var aynı kıvamda.

Bir önceki jayayı saymıyorum bile.Teach ve luffy karşılaşması,bellamynin yediği zopa, norlandın hikayesi.

Daha ne istiyonuz ? Enel gibi bir villain bile var. Güncel sayılarda herkes enel gelsin yaksın yıksın ortalığı diyor birde.
Enel harcandı harcandı diğer yonkoular, karakterler halt etsin… Adam kaç bin volt elektrik atıyordu. Luffy eriyemedi djdjjdj

One Piece'in aslında çoğu ark'ı sıkıcı değil, özellikle uzun süre ara verdikten sonra izlerseniz/okursanız hatırladığınızdan daha keyifli olduğunu fark ediyorsunuz.

One Piece'teki ark'ların sıralamasında ve içeriğiyle ilgili veya Ark'a hazırlık konusunda sıkıntılar mevcut sadece.

Misal;
Alabasta ilk büyük arc'tı. İlk defa bi savaş lorduyla dövüşülecekti, Luffy'i ilk defa ölümün kıyısında gördük, ortam atmosfer falan aşırı gerilimli. Çok iyi bir arc'tı. Ve uzundu o döneme göre. Yalnız hemen ardından çat diye Skypia'ya geçildi. Alabasta'dan sonra Skypia'ya geçerken ben kendimi yorulmuş ve gökyüzü adası, cart curt böyle şeyler için fazla isteksiz bulmuştum. Alabasta'ya varana kadar nefis bir hazırlık süreci vardı hatırlarsanız, Skypia ise oo gökyüzü adası varmış, aa dalga savuruyor, aa çıktık, aa tanrı. Önhazırlığı çok zayıf bir arc'tı.

Bir Ark'ın hazırlığı yeterince iyiyse o Ark da zirveye çıkıyor zaten. Mesela Ennies Lobby, Alabasta, Wano vs. Bir de Thriller Bark gibi niye olduğu, neden anlatıldığı belli olmayan ark'lar var. Hakikaten saçma sapan bir ark'tır. Girişi güzel, sonucu güzel, gelişme kısmı ise baya zayıf, vasat ötesidir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık