Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
"Kaçtım. Yağmurda, karda, fırtınada; kaçtım ve kaçtım. Sonra bir gün köşeye sıkıştım ve gene kaçtım. Kaçtım. Ben, sonunda gökyüzüne uçtum!"
Sanji - Bölüm: 555
Neler yeni

[Anket] En Sıkıcı Ark

En Sıkıcı Arc?

• Kullanılan toplam oy
    276
Punk Hazard en eylenceli ark olabilir bu arada Law ile luffy ittifakı başladı doflomingo hikayeye tamamıyla giriş yaptı smoker yeni dünyaya başlayamadan bitirdi yonkou saga başladı ayrıca lawın tekniğiyle tayfadakileri bedenlerini değiştirmesi baya komikti özellik nami sanji, sanjinin işte bizim nami sanımız diyerek göğüslerini gösterdiği sahnede yere yığılmıştım

Dressrosa o kadar rezalettiki manga okumaya başlattı beni o yüzden ufaktan bir minnet var ama bu sıkıcılığını değiştirmiyor.

İlk akla gelen balıkadam ve dressrosa. Animenin rezalete dönmesine ilk adımın atıldığı ark da dressrosadır zaten. Ark olarak da sevdiğim arclar değildi zaten ama Wano... Dört sene sürdü lanet. Ne karakterler anlamında ne hikaye anlamında çekici bir yanı yoktu. Üstelik animesi de berbattı. O yüzden net wanodur.

Rosa niye sıkıcı abi ? Gereksiz uzun dersiniz anlarım da.. Rosa nın aksiyonu muhteşemdi bence… değişik meyveler, Sabo dirildi, kolsuz Fuji çıktı ortaya… Güzel fbler işledik. Her şeyden önemlisi meyvelerin başka bir tarzını gördük. O değil DOFFY SAMA HAZRETİ vardı :utaniyorum:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık