Şu ID de ki premses. Hani "Bana yardım etseydin böyle olmazdı" diye ağlayan premses.Hangi premses seç çabuk.![]()

@Millennium Wizard
Şimdi asıl premsesi konuş MW hani şu "Bana yardım etseydin böyle olmazdı" diye ağlayan tüylü zincirli bir ağlak vardı.

Şu ID de ki premses. Hani "Bana yardım etseydin böyle olmazdı" diye ağlayan premses.Hangi premses seç çabuk.![]()

Vivi birinci zaten res’ciğim

Evet 2 prenses olması lazım.Yav zaten prenseslik doğal olarak Violanın değil mi? Riku malı kral kızı da prenses olmuyor mu?
Kimse ağlamadı kastediyorsan eğer.Ağlayan adam güler mi aynı anda ? Yalnız seninkinden güzel prenses yoktur piyasada eminim.Duyduğuma göre yunan heykelleri gibi kızmış sonra İva kuma çevirmiş.Şu ID de ki premses. Hani "Bana yardım etseydin böyle olmazdı" diye ağlayan premses.
@Millennium Wizard
Şimdi asıl premsesi konuş MW hani şu "Bana yardım etseydin böyle olmazdı" diye ağlayan tüylü zincirli bir ağlak vardı.![]()

Sanji olsa ona atardımİlk oy ona gitti diğer oy kime?![]()
Bigmom adasında prenses oydu.Çok yaratıcı valla helal ..Sanji olsa ona atardımBigmom adasında prenses oydu.
Yalan mı onu kurtarmak için gitmedi mi bizimkilerÇok yaratıcı valla helal ..

Kum kum nasıl çeviriyorsun ha helal alnlanfŞu ID de ki premses. Hani "Bana yardım etseydin böyle olmazdı" diye ağlayan premses.
@Millennium Wizard
Şimdi asıl premsesi konuş MW hani şu "Bana yardım etseydin böyle olmazdı" diye ağlayan tüylü zincirli bir ağlak vardı.![]()
Ee o kimi kurtarmak için gitti? Sanji nefretinizden seriyi de okumuyorsunuz yav.Yalan mı onu kurtarmak için gitmedi mi bizimkiler![]()