Chibi şeytan, sakatat, tiksav, mc olgunu falan tanımasam pompalıyla tiktok nesli avına çıkıyordum la ben. Sınırda durdurdular beni seksilikleriyle@Dattebayo..! Reis sen de gençleri rahat bırak, iki makara yapsınlar dinazor gibi çöktün konuya xD
Chibi şeytan, sakatat, tiksav, mc olgunu falan tanımasam pompalıyla tiktok nesli avına çıkıyordum la ben. Sınırda durdurdular beni seksilikleriyle@Dattebayo..! Reis sen de gençleri rahat bırak, iki makara yapsınlar dinazor gibi çöktün konuya xD
Hahaha Yamato pırlanta gibi resmen, diğerlerini avlayabilirsin xDChibi şeytan, sakatat, tiksav, mc olgunu falan tanımasam pompalıyla tiktok nesli avına çıkıyordum la ben. Sınırda durdurdular beni seksilikleriyle
Biraz araştırırsan Jahrein'in gayet bilgilendirici yayınları olduğunu da görürsün. Her meslekten insan alıp gençlerin merak ettiklerini soruyordu mesela meslek hakkında. Can Sungur yabancı oyun basınından insanları çağırıp onlara sorular soruyordu, veya Purplebixi siyaset ve politika ile ilgili konuşur genelde. Bu işin içinde bir eğlence faktörü var sonuçta o yüzden küfüre falan pek takılmıyorum ben abartılı olmadığı sürece.Kolay bir şey değil diyorsun, herhangi bir yayını açsak küfürden ve saçma sapan muhabbetten geçilmiyor. Bunun zorlu kısmı neresi tam olarak? Şansa bala bir kitle yakalamışlar, ekmeğini yiyorlar.
Polonya'da okumak da bomboş bir şey bu arada. :d
Sen de bir Yamato bir Ölüm Cerrahı.. işini biliyorsun RedTheErrorHahaha Yamato pırlanta gibi resmen, diğerlerini avlayabilirsin xD
Şuanki gençlik gayet iyi
Övünmek gibi olsun alayını donumda sallarım mevzu makaraysa eğlenmek eğlendirmekse de şükür ki kendime saygım var da sosyal medya leşliğinde para uğruna insanlığımın dibini görmüyorum.Kolay bir şey değil diyorsun, herhangi bir yayını açsak küfürden ve saçma sapan muhabbetten geçilmiyor. Bunun zorlu kısmı neresi tam olarak? Şansa bala bir kitle yakalamışlar, ekmeğini yiyorlar.
Ölüm Cerrahına ne olmuş onu da avlayabilirsiniz şahsen sıkıntım yokSen de bir Yamato bir Ölüm Cerrahı.. işini biliyorsun RedTheError