Sen bilirsinMideme taş basarım daha iyi
Sen bilirsinMideme taş basarım daha iyi
K.Maraş'tan bildiriyorum burada her tatlıda olduğu gibi künefede de kalite gayet gayet iyi Bu arada Hatay'da da yemiştim künefe.Zevkler, renkler ve tatlılar o zaman
Abi Hatay'lı olan var mı ? Hatay dışında nerede künefe görsem kadayıftan bozma 1-2 cm kalınlığında bir şey getiriyorlar. Yer misin yemez misin ? Bir de Mersin'liler de şanslı bu konuda. Orası da Hatay kadar olmasa da güzeldir.
Doğrudur. Herkes gezdiği kadar konuşur Ne o len, herkes recimde mi ?K.Maraş'tan bildiriyorum burada her tatlıda olduğu gibi künefede de kalite gayet gayet iyi Bu arada Hatay'da da yemiştim künefe.
Tabi iki haftadır künefe de dahil ağzıma gram şeker koymadım o ayrı Bakalım nereye kadar..
Ben teknik olarak rejim yapamam zayıfım zaten Sadece aşırı tatlı tüketen bi insanım, bu bana zarar veriyor diye bırakmaya yeltendim.Doğrudur. Herkes gezdiği kadar konuşur Ne o len, herkes recimde mi ?
Hazır olanları falan bayağı bi dandik oluyor. Ben bi yerde ev yapımı güllaç yemiştim, daha diri ve tadı ağza gelen vanilyalı yaprakları vardı. O mesela yine kotarıyordu.Güllaç ı hiç sevmiyorum.
Yiyip yiyip kilo almayanlara hayranım İyi yapmışsın iyi. Bunun yaşlılığı da varBen teknik olarak rejim yapamam zayıfım zaten Sadece aşırı tatlı tüketen bi insanım, bu bana zarar veriyor diye bırakmaya yeltendim.
İşte insan şüpheleniyor da biraz yiyip yiyip kilo almayınca Bi yerde kötü şeyler de okumuştum bazı insanların vücudu fazlalıkları yağa çevirmez bu yüzden her şey kanda deveran ediyormuş. Tehlikeli bir şey bayağı, varsa böyleleri kendinize dikkat edinYiyip yiyip kilo almayanlara hayranım İyi yapmışsın iyi. Bunun yaşlılığı da var
Hakkaten bana hiç kerebiç ısmarlamadın la, Mersine dönersen haberim olsunAnketi açan Adanalı, yemiştir 1-2 kere.
Aman Allah korusun. Ben de su içsem yarıyor. Böylelerine de tehlikeli diyorlarİşte insan şüpheleniyor da biraz yiyip yiyip kilo almayınca Bi yerde kötü şeyler de okumuştum bazı insanların vücudu fazlalıkları yağa çevirmez bu yüzden her şey kanda deveran ediyormuş. Tehlikeli bir şey bayağı, varsa böyleleri kendinize dikkat edin