Zevkler, renkler ve tatlılar o zamanDondurma iyi fikir ama yine de baklavayı tercih etmiyorum.^^
Yukarıdaki arkadaş bir bakZevkler, renkler ve tatlılar o zaman
Abi Hatay'lı olan var mı ? Hatay dışında nerede künefe görsem kadayıftan bozma 1-2 cm kalınlığında bir şey getiriyorlar. Yer misin yemez misin ? Bir de Mersin'liler de şanslı bu konuda. Orası da Hatay kadar olmasa da güzeldir.
Üst üste gelmiş mesajlar içime mi doğdu neYukarıdaki arkadaş bir bak
Hiç bir tatlıyı künefeye değişmem Ama daha Hatay'dan başka yerde künefe yemedim. Diğer yerlerde nasıl olduğunu bilmiyorum henüz. Peynirsiz oluyorsa beş para etmez zaten
Valla o hataya ben bir kere düştüm daha da düşmem. Gerçi illa ki başka yerler de vardır güzel yapan ama onlar da "ara ki bulasın" minvalinde yerlerdir. Hatay-Mersin ikilisi bildiğim-gördüğüm kadarıyla iyi. Hadi bu akşam yerime bir künefe götürHiç bir tatlıyı künefeye değişmem Ama daha Hatay'dan başka yerde künefe yemedim. Diğer yerlerde nasıl olduğunu bilmiyorum henüz. Peynirsiz oluyorsa beş para etmez zaten
Diyette olmasam olurdu da şu an sıkıntıValla o hataya ben bir kere düştüm daha da düşmem. Gerçi illa ki başka yerler de vardır güzel yapan ama onlar da "ara ki bulasın" minvalinde yerlerdir. Hatay-Mersin ikilisi bildiğim-gördüğüm kadarıyla iyi. Hadi bu akşam yerime bir künefe götür
Mideme taş basarım daha iyiDiyette olmasam olurdu da şu an sıkıntı
Bu arada ınternette dondurulmuş olarak satılıyor. Ama kalitesini bilmiyorum yani. İstersen deneyebilirsin