Hiruzen Mf'de gerçekten de en güçlü müydü ? Buna bir cevap verin hadi bakalım. Yoksa ölmüş Tobirama'yı Sabo gibi mi geçmişti ?
Küçüklüğü bile ülkeyi Danzo'ya meze edicem bakışı atmışAyrıca Hiruzen grubun en başarılısı benim manasında demiyor mu onu? Tobirama'yı katmıyor bile.
Tobirama'dan güçlü değil dostum. Çocukken bu çocuk olur demişler sadece, yeteneğini Tobirama'dan bile ötede olduğunu söylemişler ancak yetenek ile güç farklı şeyler.
Örneğin Boruto ve Sarada kesinlikle Naruto ve Sasuke'den daha yetenekli ama daha güçlü olamazlar gibi duruyor. Sarada kesin olamaz da Boruto eklenti güçler ile geçebilir ama kendi gücüyle olamaz.
Ya da Konohamaru müthiş yetenekliydi ama yetişkin hali ortada, ortalama üstü bir jounin olabilmiş, hatta o kadar bile olamamış.
Yani Tobirama daha güçlü.
Yani aslında son savaşta Edo olarak geldiklerinde olan şeye baksak yeterli be Riful... Tobirama'nın yarım saat uğraşıpta çakra emen Tanrı ağacından kurtaramadığı Naruto'yu geldiği an Hiruzen bir saniyede alıp çıkartıyor.Kakaşi de herkesten yetenekli ama adamın vücudu yetersiz. Tobirama komple bir şinobi, adam her şeyde çok iyi. Yeteneği 98 imiş ama Hiruzen'in yeteneği 99'muş. Buradan yola çıkarak Hiruzen daha yetnekli demişler, olay bu sadece. Yoksa Tobirama daha güçlü elbette.
Reis bak sonra yanlış olmasın ?Ayrıca Hiruzen grubun en başarılısı benim manasında demiyor mu onu? Tobirama'yı katmıyor bile.
Genjutsu var. Hiruzen'e attığı karanlık saldırısı genjutsu olarak geçiyor.Genjutsu -> Yok
Senjutsu -> Yok
Mühür -> Yok
Kuchiyose -> Yok
Elementsel Ninjutsu -> Tazzikli Su sıkmak ve buzdan kıymıklar atamak harici yok
Bariyer Tekniği -> Yok
Fiziksel boost yapan bir teknik -> Yok
Özel ekipman -> Yok
O Haşirama'ya ait.Genjutsu var. Hiruzen'e attığı karanlık saldırısı genjutsu olarak geçiyor.
Emin miyiz?O Haşirama'ya ait.
Kaynak: Manga.