Neden olmasın dostum biri müthiş karakterken diğeri puşt bir şey sanki. Şahsen ben ikisini de çok sever ve sayarım. Hem hokagelerin kıyaslandığı konu bu Jiraiya'nın bahsinin yapılmaması normal.Tuhaf gelen de o bana. Jiraiya falan varken bu adam nasıl en çok sevilen karakter olabiliyor. :/
Hashirama en sempatiği, Minato en tırtı öğrencisi Kakashi ile beraber.
Diğerleri iyisiyle kötüsüyle hokageliğin hakkını verebilmiş adamlar.
Bi düşününce Tsunadeden de emin değilim. O da tırtımtrak.
Ben en çok sevilendi dedin diye Jiraiya'yı söyledim. Yoksa Hiruzen varken diğerlerinin esamesini okumam şahsen.Neden olmasın dostum biri müthiş karakterken diğeri puşt bir şey sanki. Şahsen ben ikisini de çok sever ve sayarım. Hem hokagelerin kıyaslandığı konu bu Jiraiya'nın bahsinin yapılmaması normal.
Zevk meselesi diyelim dostum bak yukarıda görüyorsun Carpe gibi zevksizler de var meselaBen en çok sevilendi dedin diye Jiraiya'yı söyledim. Yoksa Hiruzen varken diğerlerinin esamesini okumam şahsen.
Tsuna baa chan iyidir :/ Pain baskını sonrası hala yaşayan varsa sebebi
Şunu tekrar edeyim.
Aradayım dedim ya zaten. Biraz avel geliyor bana ondan emin olamıyorumTsuna baa chan iyidir :/ Pain baskını sonrası hala yaşayan varsa sebebi
1- Naruto Pain'i imana getirdi
2- Tsuna baa chan...
Hashirama'dan almış işte bir şeyler o konudaAradayım dedim ya zaten. Biraz avel geliyor bana ondan emin olamıyorum
Çağırdığı hayvanını da katınca artıya geçer mesela. Severdim sümüklüyüHashirama'dan almış işte bir şeyler o konuda
Kumarbaz manyak kocakarı