Reis Naruto'yu yorumluyordun ?? bende bu nasıl anime en gelişmiş köyler kazanıyor gibi bir anime var sandım ??Geyik yaptığımı anlamadığın için böyle yorumlaman normal. Ben Naruto'yu okumadım bile, maksat muhabbet olsun diye yazıyorum.
Ben Naruto bilmem karakterler hariç. Millet ne derse onu diyorum ben de. Mesela herkes "Tobirama şunu bunu yaptı" diyor diye ben de aynısını söylüyorum, bildiğimden değil yoksa.Reis Naruto'yu yorumluyordun ?? bende bu nasıl anime en gelişmiş köyler kazanıyor gibi bir anime var sandım ??
Vallaha bende senden duyduğum kadarı biliyorum. Katlar, yatlar,villalar dikiliyor köylüye hediye ediliyor herhalde ?Ben Naruto bilmem karakterler hariç. Millet ne derse onu diyorum ben de. Mesela herkes "Tobirama şunu bunu yaptı" diyor diye ben de aynısını söylüyorum, bildiğimden değil yoksa.
Adamlar manyak, şu iki karakter OP tan büyük.
Ne ya.sss dediğin karakter bir dönem serinin kendisinden daha çok sevilen ve ilgi gören bir karakterdi dostum. O günlerin hatırı büyük. Unutmayan gençlere buradan selam olsun.Minato ne ya? :/
Tuhaf gelen de o bana. Jiraiya falan varken bu adam nasıl en çok sevilen karakter olabiliyor. :/Ne ya.sss dediğin karakter bir dönem serinin kendisinden daha çok sevilen ve ilgi gören bir karakterdi dostum. O günlerin hatırı büyük. Unutmayan gençlere buradan selam olsun.