Şaka maka koskoca seride Senju kardeşler dışında adam akıllı sevdiğim karakter yok.Yahiko yaşasa belki Reyizlik mertebesine ulaşırdı o.Başka Reyiz yok seride.İyi iyi tatmin oldum güzel övdük reisi bugün.
Şaka maka koskoca seride Senju kardeşler dışında adam akıllı sevdiğim karakter yok.Yahiko yaşasa belki Reyizlik mertebesine ulaşırdı o.Başka Reyiz yok seride.İyi iyi tatmin oldum güzel övdük reisi bugün.
Naruto, Hashirama bir de Gai.Şaka maka koskoca seride Senju kardeşler dışında adam akıllı sevdiğim karakter yok.Yahiko yaşasa belki Reyizlik mertebesine ulaşırdı o.Başka Reyiz yok seride.
Gai de iyi.Bak o çıkmış aklımdan.Konohanın mavi canavarı.Naruto, Hashirama bir de Gai.
+1Hashirama. Evrenin en güçlülerinden olup tevazuyu ve hoşgörüyü elden bırakmayan karakterler hep en sevdiklerimdir.
Yoh Asakura
Urek Mazino gibiler.
Hashirama ve Gai serinin en reis adamlarıdır. Gene de Tobirama diyorum. Beni daha çok çekiyor. O da reistirHashirama. Evrenin en güçlülerinden olup tevazuyu ve hoşgörüyü elden bırakmayan karakterler hep en sevdiklerimdir.
Yoh Asakura
Urek Mazino gibiler.