Reis farklı.O kadar gücü olup da bu kadar alçak gönüllü olan başka bir manga karakteri falan var mı bilmiyorum.Senju Hashirama'dan bahsediyorum. Konu yine hortlamış reisi bir hatırlatalım.
Reis farklı.O kadar gücü olup da bu kadar alçak gönüllü olan başka bir manga karakteri falan var mı bilmiyorum.Senju Hashirama'dan bahsediyorum. Konu yine hortlamış reisi bir hatırlatalım.
Hashirama uykusun da ölmüştür diyeceğim de, Edo Tensei'de çok genç duruyordu.Bu Senjuları kim kuruttu onu da göstermediler, hatta Hashi'ye değinmedi bile sıvamamak için. Ah ah..
Naruto dövüş ve karakterleri dışında çöp seri zaten.Açıklanmayan,işlenmeyen şeyleri yazmaya kalksan sayfaları doldurursun.Bu Senjuları kim kuruttu onu da göstermediler, hatta Hashi'ye değinmedi bile sıvamamak için. Ah ah..
Aklıma, Bleach'daki yaşlı bunak Yama Jii geldi o da güçlüydü ama artistin tekiydi.Reis farklı.O kadar gücü olup da bu kadar alçak gönüllü olan başka bir manga karakteri falan var mı bilmiyorum.
Wb buna çok yakın ama o da ben Beyazsakalım diye bağırıp çağırıp gömüyordu milleti.Aklıma, Bleach'daki yaşlı bunak Yama Jii geldi o da güçlüydü ama artistin tekiydi.
Kage toplantısını hatırlarsın millete Bijuu dağıtıyordu, oradakiler artistlik yapıyordu reise o hala konuşarak anlaşmaya çalışıyordu. Hey gidi koca Hashirama.Wb buna çok yakın ama o da ben Beyazsakalım diye bağırıp çağırıp gömüyordu milleti.
Aynen orada ki herkesi gömerdi istese ama hala konuşarak anlaşmaya çalışması iyiydi.Kage toplantısını hatırlarsın millete Bijuu dağıtıyordu, oradakiler artistlik yapıyordu reise o hala konuşarak anlaşmaya çalışıyordu. Hey gidi koca Hashirama.
Yalnız Tobirama olmasa iki tehdit ile Konohayı bile alırdı diğer kageler.Oysa bilmiyorlar ki hepsi toplansa anca Reyizin klonuna denk olurlar.Kage toplantısını hatırlarsın millete Bijuu dağıtıyordu, oradakiler artistlik yapıyordu reise o hala konuşarak anlaşmaya çalışıyordu. Hey gidi koca Hashirama.
İstese tüm köyleri toplardı. Madara ile beraber olsa zaten komple süpürürlerdi. Kyuubi ile Madara bir köyü yıkar, Hashirama başka köyü siler, Tobirama da köyü korurdu. Çok mütevazıydı.Kage toplantısını hatırlarsın millete Bijuu dağıtıyordu, oradakiler artistlik yapıyordu reise o hala konuşarak anlaşmaya çalışıyordu. Hey gidi koca Hashirama.
Yalnız Tobirama olmasa iki tehdit ile Konohayı bile alırdı diğer kageler.Oysa bilmiyorlar ki hepsi toplansa anca Reyizin klonuna denk olurlar.
İyi iyi tatmin oldum güzel övdük reisi bugün.İstese tüm köyleri toplardı. Madara ile beraber olsa zaten komple süpürürlerdi. Kyuubi ile Madara bir köyü yıkar, Hashirama başka köyü siler, Tobirama da köyü korurdu. Çok mütevazıydı.