Zamanında Coby'i severdim de şimdilerde Garp favorilerim arasında.
Sen dememiş miydin One Piece'teki çoğu ada halkı ölmeyi hak ediyor.Çok güzel. Peki bununla Grand Line içindeki onlarca ada halkının bağlantısı nedir?
Film bu ya, Zephyr istediğini yapıp 3 baskı noktasını da Dyna taşları ile patlatabilse tüm Grand Line yok olacak denilmişti. ?
Mesela şu kadın, Dyna taşını kullanarak yok ettiği adalardan birine yaşıyordu. Aokiji gelip korumasa torunu ile birlikte küle dönüyordu...
Ezik psikolojisinin böylesi böylesi... Şöyle bir düşününce cidden berbat ötesi yazılmış bir karakterdi Zephyr
Ve hala da arkasındayım bu dediğimin. Yine de kolum kesildi diye yakayım dünyayı triplerine girmekte, ne bileyim yaniSen dememiş miydin One Piece'teki çoğu ada halkı ölmeyi hak ediyor.
Bak ona bir şey diyemem. O kişiye göre değişir.Ve hala da arkasındayım bu dediğimin. Yine de kolum kesildi diye yakayım dünyayı triplerine girmekte, ne bileyim yani
Bak ona bir şey diyemem. O kişiye göre değişir.
4 denizciyi yazdım ama 01746 Rosinante'yi seçtim.Rosinante
Smoker
Aokiji
X Drake
O nickle zaten öyle seçmesen için rahat etmezdi ki. Değil mi yani?4 denizciyi yazdım ama 01746 Rosinante'yi seçtim.
Kesinlikle. Eğer seçmeseydim Cora-san'a ihanet etmiş olurdum.O nickle zaten öyle seçmesen için rahat etmezdi ki. Değil mi yani?