Denizcilerin hemen hemen hiç birinden hazzetmediğimi anladım oy atamadım hiç birine ha en nefret ettiğim açık ara Garp.Bak Garp diyince Akaiunu ve Kizaru gibi iki itici adam bile sempatik gelmeye başladu bunun yanında.
Smoker?Denizcilerin hemen hemen hiç birinden hazzetmediğimi anladım oy atamadım hiç birine ha en nefret ettiğim açık ara Garp.Bak Garp diyince Akaiunu ve Kizaru gibi iki itici adam bile sempatik gelmeye başladu bunun yanında.
Axx hadi diğer ikisi neyse de Zephyr'in sevilecek nesi var yahu?Ben üçünü de seviyorum.
Sevelim tabii birbirimizi. Zoro > Luffyİtirafa gerek yok. Biz seni sevelim, sen bizim adımıza Akainu'yu sevsen yeter. Hem aşıklar buluşmazsa o aşk daha da büyür.
Dizi için çok söze gerek yok ki, efsane.
Ben yaşadıklarından falan sempati besliyorum. Ayrıca adam denizcilere öfkeli. Kolunu ve tayfasını kestiği korsanı shichibukai yapmışlar. Bence kızmakta haklı.
Axx hadi diğer ikisi neyse de Zephyr'in sevilecek nesi var yahu?
-Hüü kolumu kestiler hüüü
-Karşılığında Grand Line'yi Arabasta'dan Elbaf'a kadar patlatalım!!111
Ezik psikolojisi yemin ediyorum. Filler bir karakter olduğuna seviniyorum. Denizciler için leke olurdu yoksa.
Neden ya :/ Adamın görevi ace yi öldürmekti o da deldi ne var bundaSevdiğim
Fuji
Tsuru
Gion-chan ve Hina-chan
Sevmediğim
Akainu
Garp
Akainu
Sengoky
Akainu
Sorun delmesi işteNeden ya :/ Adamın görevi ace yi öldürmekti o da deldi ne var bunda
Çok güzel. Peki bununla Grand Line içindeki onlarca ada halkının bağlantısı nedir?Ben yaşadıklarından falan sempati besliyorum. Ayrıca adam denizcilere öfkeli. Kolunu ve tayfasını kestiği korsanı shichibukai yapmışlar. Bence kızmakta haklı.
Sevenlere bişi diyemem de sevmedikleri karakterin ne iş yaptığını,sevdiklerinin de ne iş yaptığını unutmasın yeter.Aka görevini yaptı hepsi bu.Sorun delmesi işte