Anime olarak dendi manga olsa bu karakterlerin bir çoğunu koymazdım zaten.Senden Hoaqini beklerdim
Anime olarak dendi manga olsa bu karakterlerin bir çoğunu koymazdım zaten.Senden Hoaqini beklerdim
Yok Manga karakterleri de olabilir benim bildiğim. Önemli olan karakter bakımından konuyu zenginlestirmek...Anime olarak dendi manga olsa bu karakterlerin bir çoğunu koymazdım zaten.
Direk Usopp'u forumca taşlayalım desene sen şuna konu bahane Usopp'a sövmek şahane.Birisi en korkak anime ya da manga karakteri yapsa ya sonuçta cidddi mana da korkaklar oluyor. One Piece Usopp ya da Gintama Shipachi Naruto bilmiyorum. Bleach de bilmiyorum
Ekledim karakterler@Shakky
Bende senin mesajın nerede kaldı diyordum.Listenin söylemediğin isimlerden oluşan devamını merakla bekliyorum.
Makishima ShougoBu ikisinin yeri çok başka ama ekleyeceğim karakterler olacak daha.
"Adalet tartışılacak bir konudur. Güç kolayca fark edilir ve tartışılmaz. Bu yüzden gücü adalete veremeyiz."
"İnsanları iyi ve kötü diye değerlendirirken hangi kriterleri ele aldığınızı merak ediyorum."
Johann Liebert
"Kuralları yıkabilmenin en büyük sırrı, onları takip ediyormuş gibi görünmeni sağlamaktır."
Hisoka
Zaraki Kenpachi
Nakamura Sawa
şeklinde devam edecek, değişebilir ve eklenebilir bi liste olur sanırım.
- Hollow Ichigo - Bleach
- Kirei Kotomine - Fate / Zero
- Kurotsuchi Mayuri - Bleach
- Donquixote Doflamingo - One Piece
- Juuzou Suzuya - Tokyo Ghoul
- Yagami Light - Death Note