Bak kaç kişi ile bu muhabbet yaptım. Herkes benim için öl dedi deyip sallıyor. Yani o sahnede ki çizimler olsun verilen duygu olsun alınmıyorsa... Ben he he deyip geçiyorum. Sürekli başa sarıyoruz.

Bak kaç kişi ile bu muhabbet yaptım. Herkes benim için öl dedi deyip sallıyor. Yani o sahnede ki çizimler olsun verilen duygu olsun alınmıyorsa... Ben he he deyip geçiyorum. Sürekli başa sarıyoruz.
Yani herkes odun değil, değil mi?Bak kaç kişi ile bu muhabbet yaptım. Herkes benim için öl dedi deyip sallıyor. Yani o sahnede ki çizimler olsun verilen duygu olsun alınmıyorsa... Ben he he deyip geçiyorum. Sürekli başa sarıyoruz.![]()
Yani herkes odun değil, değil mi?Demek ki duygu yokmuş orada.
![]()
Law için söylenen zalim lafına binaen koydum. Yoksa açıklamayı okursan zalim olduklarını düşünmüyorum.Kalp korsanları ne yav bizimkiler bile daha korkutucu.
Tabii ki Kaido ve Teach tayfaları. Uzaktan bayraklarını görsem doğu maviye kaçarım.
Görmedik işte. Zalim denmesi benim için abartıdan ibaret. Densin istediği kadar, ben koymazdım mesela. Yine de konu senin.Law için söylenen zalim lafına binaen koydum. Yoksa açıklamayı okursan zalim olduklarını düşünmüyorum.
Bence mantıklı koyman tayfa olarak değilde kendisini düşününce Law da pembe düşünen biri değil yani bizim tayfa da adam cıvıdı.Law için söylenen zalim lafına binaen koydum. Yoksa açıklamayı okursan zalim olduklarını düşünmüyorum.