Kakashi Rin'in gönlünü çalmıştı tekniği ileKakashi ve Law'un zihinleri çok benzer çalışıyor.

Kakashi Rin'in gönlünü çalmıştı tekniği ileKakashi ve Law'un zihinleri çok benzer çalışıyor.
Olm her başlıkta bir konu dışına çıkartıyon beni, bilerek mi yapıyorsunKakashi Rin'in gönlünü çalmıştı tekniği ilezihinleri benzer değil. Kakashi daha çok Aokiji
Tamam len.Olm her başlıkta bir konu dışına çıkartıyon beni, bilerek mi yapıyorsun![]()
Bu milyonuncu denemen.Tamam len.
Marineford'da katliam çıkaran WB en zalimdir. Konu ile alakalı xd
Haahhahahaah sümük ile bomba atan adam gayet korkutucuydu.Senin tayfanın nesi korkutucu la? @Sir Crocodile Çöl gibi yere çöküyordun zaten.
Caribou eklenebilir, evet.Kaido durduk yere sana kafa göz girişmez. Hatta inanılmaz affedici bir adam. Linlinin pek umrunda olmaz. Tiçin çıkarı yoksa yok sayar seni. Shanks ve Wb zaten hiç dokunmaz.
Novalarda da öyle manyak pek yok.
Shibukailerde de zevkine adam doğrayacak bi Mihawk belki bir de dof var.
Kid ve Çamurdan korkardım. Bunlar sırf yanından geçiyorsun diye kuduz köpek gibi saldırabilirler. Balık adam değilsen Arlong da öyle.
Sen yaptiklarina zalimliklerine bakacaksin konunun ilk sayfasinda ki ilk mesaja bak. Öyle bir katliamı serinin hangi arcinda gördün?Senin tayfanın nesi korkutucu la? @Sir Crocodile Çöl gibi yere çöküyordun zaten.