Shiki hala birinci değil ankette. Anlamakta güçlük çekiyorum.
Neden?Shiki hala birinci değil ankette. Anlamakta güçlük çekiyorum.
Smoka ve Kizaru'dan net olarak bilinçli bir şekilde kaçtı. Luffy korkak değil elbet ama en korkusuz olanda değil. Çünkü zoru görünce geri vites yaptığı sahneler mevcut.Fikrimi değiştirdim Luffy diyorum. Asıl cesaret senden çok daha üstün adamların karşısına korkmadan atlamaktır.
Gerektiği zaman karşısına atlamaktanda çekinmiyor ama. Gidip Kizaruyla savaşmasının kendisine getirisi yoktu. Çünkü savaşamıyor dokunamıyor bile.Smoka ve Kizaru'dan net olarak bilinçli bir şekilde kaçtı. Luffy korkak değil elbet ama en korkusuz olanda değil. Çünkü zoru görünce geri vites yaptığı sahneler mevcut.
MF'yi kastediyorsan gerektiği diyerek her karakterin cesaret gösterdiği sahneler bulabiliriz. Usopp'un bile var bu tarz sahneleri. Luffy cesur ama kaçtı sonuçta. Elimizde cesaret gösteremediği sahneler varken en korkusuz denemez Luffy'e.Gerektiği zaman karşısına atlamaktanda çekinmiyor ama. Gidip Kizaruyla savaşmasının kendisine getirisi yoktu. Çünkü savaşamıyor dokunamıyor bile.
Usopp seri başından beri her zaman kendisinden güçlü rakiplerle savaştı. Başlangıçta kaçtığı olsa da eninde sonunda rakibiyle yüzleşebildi. Mesela siz küçük kardeşinizle kavga ettiğinizde mi daha cesur olursunuz yoksa abinizle kavga ettiğinizde mi?Buggy deseydin inanırdım. :S
Onu istiyorsan Ace var hiç geri vitesi olmayan andavalMF'yi kastediyorsan gerektiği diyerek her karakterin cesaret gösterdiği sahneler bulabiliriz. Usopp'un bile var bu tarz sahneleri. Luffy cesur ama kaçtı sonuçta. Elimizde cesaret gösteremediği sahneler varken en korkusuz denemez Luffy'e.
Mesela Şiki adam tek başına sırf kızdığı için MF basıyor. Ne getirisi var, hiç ama adam korkmuyor ve dalıyor.
O da korkusuz ama yine cahil cesareti :/ Hakkını veremiyor cahiller en korkusuz sıfatınınOnu istiyorsan Ace var hiç geri vitesi olmayan andaval