Düzenli olarak intihar eden adamın ölümden korktuğunu sanmam.WB işaretlemeyen bizden değildir. Hiçbir yonkouyu ölümün kıyısında görmedik. WB harici diğer hepsi sizin yorumunuz olur.
Linlin'e oy vermek çok olağan dışı bir şey mi ki özel sebep soruyorsun?Özel bir sebebi var mı ?
Ace'i kendi elleriyle ölüme mi yollasaydı? İçinde kötü bir his olduğundan Ace'i korumak için gitmemesini söylüyor.Beyazsakal en başlarda Tiç'in peşine düşmekten korkup boş vermemiş miydi tayfa arkadaşını öldüren adamı? Yoksa başka bir şey miydi. :/
Ace ile birini daha yollayabilirdi. Neden tamamen boş veriyor ki? Demir kuralı çiğneyene ceza verilmeyecekse o kurala demir demenin anlamı ne?Ace'i kendi elleriyle ölüme mi yollasaydı? İçinde kötü bir his olduğundan Ace'i korumak için gitmemesini söylüyor.
Buradaki korkusuzluk savaştan korkmamak, cengaverlik anlamında değil mi? Ben öyle anladım ve yorumladım. Adamın evladı için endişelenmesi, onu korumak için engellemeye çalışması alakasız oluyor eğer öyleyse.Ace ile birini daha yollayabilirdi. Neden tamamen boş veriyor ki? Demir kuralı çiğneyene ceza verilmeyecekse o kurala demir demenin anlamı ne?
Tiç'in yapabileceklerinden ve Ace'in başına kötü şeyler geleceğinden korktuğu için göndermiyor. Bu bir nevi Tiç'ten korkmaktır.