Kaido dedim Bmde olabilir.
Korkusu olanı sormadım zaten.Ben herhangi birinin korkusu olduğunu sanmıyorum. O yüzden cevapsız soru bana kalırsa.
Holy moly pardon haklısın ayıp oldu wb roger ile değil roger wb ile kapıştıRoger Babalık ile kapışmış onun bir altını çizelim.
Yani Tiç dışında hiç birinin x bir pozisyonda korkmasını beklemediğim için bir kıyaslama yapmak zor.Korkusu olanı sormadım zaten.
En uç noktayı sordum.Kimisi iradesi yüzünden Shanks der kimisi ölüm olayı ve psikolojisi yüzünden Kaido.
Aslında korkuyla alakalı bir anket değil.Kim daha gözü kara,kim ne olursa olsun sonuna kadar gider biraz bunlarla alakalı.Her konuda tabii sadece bir konuda değil.Örneğin çelik gibi bir irade karşısında ne yapacaklar.Diyelim Luffy kk oldu ve öyle bir iradesi var.Shiki gibi çıktılar karşılarına adamın.Biraz bu konuyu korku kapsamında değil de aşırılık bakımından düşünmek lazım.Bende biliyorum bu adamların korkak olmadıklarını.Yani Tiç dışında hiç birinin x bir pozisyonda korkmasını beklemediğim için bir kıyaslama yapmak zor.