Montana Dün 18:47 da #151 Kenshiro dedi ki: Valla şu panelden sonra patlamamız zor Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Bro Kizaru’nun ağlaması ve Luffy’e yemek verdiğinin söylenmesi sonrası hala ciddi ciddi bana karşı geliyorsan OP konusunda seni ciddiye alamam
Kenshiro dedi ki: Valla şu panelden sonra patlamamız zor Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Bro Kizaru’nun ağlaması ve Luffy’e yemek verdiğinin söylenmesi sonrası hala ciddi ciddi bana karşı geliyorsan OP konusunda seni ciddiye alamam
Kenshiro Dün 18:47 da #152 Sodex dedi ki: Aramaki için iyi adam diyemeyiz ama korsanlar gibi zevkine kötülük yapan biri de değil. Kötü bir polis gibi daha çok. Meyvesi de kötü değil aslında gayet tehlikeli ama kişilik olarak güçlü bir imaj çizemedi. Genişletmek için tıkla ... Kötü adam konumunda işte seride. Karakter olarak şu dakkadan sonra Oda ne kadar iyi işler bilemem ama güç açısından toparlaması zor gibi.
Sodex dedi ki: Aramaki için iyi adam diyemeyiz ama korsanlar gibi zevkine kötülük yapan biri de değil. Kötü bir polis gibi daha çok. Meyvesi de kötü değil aslında gayet tehlikeli ama kişilik olarak güçlü bir imaj çizemedi. Genişletmek için tıkla ... Kötü adam konumunda işte seride. Karakter olarak şu dakkadan sonra Oda ne kadar iyi işler bilemem ama güç açısından toparlaması zor gibi.
Sodex Dün 19:09 da #153 Zeff reisin bu kadar oy almasına sevindim. Garling, Gaban gibi karakterleri geçmiş.
King Dün 19:20 da #154 Hem Shamrock hem Garling anketlerde başarısız oldu. Figarland lobisi beklenen etkiyi yapamadı. @Kuroro
Hem Shamrock hem Garling anketlerde başarısız oldu. Figarland lobisi beklenen etkiyi yapamadı. @Kuroro
William cutting Dün 19:23 da #155 Montana dedi ki: İyi diyen kim? Gri demişizdir en fazla, onda da Kizaru’da olduğu gibi patlarsınız. Zaten karakter analiz edememen sırf kası var diye Kong fanı olmandan belli. Genişletmek için tıkla ... Gri... Gri karakter mi? @kekomancer
Montana dedi ki: İyi diyen kim? Gri demişizdir en fazla, onda da Kizaru’da olduğu gibi patlarsınız. Zaten karakter analiz edememen sırf kası var diye Kong fanı olmandan belli. Genişletmek için tıkla ... Gri... Gri karakter mi? @kekomancer
Daredewill Dün 19:25 da #156 Kendini de satsa yaşlı hali ayyaş ray için baya karizma. Garp da bu klasmanda
Montana Dün 19:27 da #157 William cutting dedi ki: Gri... Gri karakter mi? @kekomancer Genişletmek için tıkla ... Olmaz da olur da ileride Aramaki Luffy’i falan kurtarırsa köpüre köpüre kötü demeye devam edecekler.
William cutting dedi ki: Gri... Gri karakter mi? @kekomancer Genişletmek için tıkla ... Olmaz da olur da ileride Aramaki Luffy’i falan kurtarırsa köpüre köpüre kötü demeye devam edecekler.
Arthur Pendragon Dün 19:41 da #158 Sodex dedi ki: Sengoku en underrated karakterlerden biri. Seviyesi anlaşılamadı topluluk tarafından. Umarım gücünü daha detaylı görürüz. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum yaşlı hali old garpa yakın çıkar.
Sodex dedi ki: Sengoku en underrated karakterlerden biri. Seviyesi anlaşılamadı topluluk tarafından. Umarım gücünü daha detaylı görürüz. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum yaşlı hali old garpa yakın çıkar.
kekomancer Dün 19:42 da #159 William cutting dedi ki: Gri... Gri karakter mi? @kekomancer Genişletmek için tıkla ... Ted Bundy rpsi yapan adama iki bölüm can sıkıntısı çekti diye gri denildi......... Gizli İçerik
William cutting dedi ki: Gri... Gri karakter mi? @kekomancer Genişletmek için tıkla ... Ted Bundy rpsi yapan adama iki bölüm can sıkıntısı çekti diye gri denildi......... Gizli İçerik
Kuroro Dün 19:44 da #160 King dedi ki: Hem Shamrock hem Garling anketlerde başarısız oldu. Figarland lobisi beklenen etkiyi yapamadı. @Kuroro Genişletmek için tıkla ... Biz etkiyi mangada yapıyoruz anketlerle işimiz yok.
King dedi ki: Hem Shamrock hem Garling anketlerde başarısız oldu. Figarland lobisi beklenen etkiyi yapamadı. @Kuroro Genişletmek için tıkla ... Biz etkiyi mangada yapıyoruz anketlerle işimiz yok.