Fena kıskaça aldılar seni usta ifşaların dökülüyor bir bir. Crocodile kassız hem neden fanı oldun?Crocodile'ın iyi bir adam olduğunu iddia ettiğimi hatırlamıyorum.
Fena kıskaça aldılar seni usta ifşaların dökülüyor bir bir. Crocodile kassız hem neden fanı oldun?Crocodile'ın iyi bir adam olduğunu iddia ettiğimi hatırlamıyorum.
Aramaki'yi eleştirdiğin gibi eleştirdiğini görmedim.Crocodile'ın iyi bir adam olduğunu iddia ettiğimi hatırlamıyorum.
Kancası olan karakterler güzeldirFena kıskaça aldılar seni usta ifşaların dökülüyor bir bir. Crocodile kassız hem neden fanı oldun?
Aramaki amiral fanları iyi adam diye dediği için eleştiriyorum. Normalde güç açısından tırt bir herif çıktığı için sevmem.Aramaki'yi eleştirdiğin gibi eleştirdiğini görmedim.
İyi diyen kim? Gri demişizdir en fazla, onda da Kizaru’da olduğu gibi patlarsınız.Kancası olan karakterler güzeldir
Aramaki amiral fanları iyi adam diye dediği için eleştiriyorum. Normalde güç açısından tırt bir herif çıktığı için sevmem.
Fazlası ile hak etti, Kizaru gri karaktermiş hahaha diye etrafımda fır dönüyordu bunlar.
Usta sen hala Kizaru'da mı kaldın?İyi diyen kim? Gri demişizdir en fazla, onda da Kizaru’da olduğu gibi patlarsınız.
Zaten karakter analiz edememen sırf kası var diye Kong fanı olmandan belli.
Patladığın halde hala devam mı ediyorsun?Usta sen hala Kizaru'da mı kaldın?
Aramaki için iyi adam diyemeyiz ama korsanlar gibi zevkine kötülük yapan biri de değil. Kötü bir polis gibi daha çok. Meyvesi de kötü değil aslında gayet tehlikeli ama kişilik olarak güçlü bir imaj çizemedi.Aramaki amiral fanları iyi adam diye dediği için eleştiriyorum. Normalde güç açısından tırt bir herif çıktığı için sevmem
Valla şu panelden sonra patlamamız zorPatladığın halde hala devam mı ediyorsun?