Katılmıyorum. Bu onları adam yapmaya yetmez.Adamdır yüzyıllarca ezilip sömürülmüşler ve dışlanmışlar. Evlerinden alınıp götürülmüşler bazılarının naaşı bile bulunamamış.
Katılmıyorum. Bu onları adam yapmaya yetmez.Adamdır yüzyıllarca ezilip sömürülmüşler ve dışlanmışlar. Evlerinden alınıp götürülmüşler bazılarının naaşı bile bulunamamış.
Objektif olmak zorunda mıyız? Bu konunun kendisi zaten son derece subjektif bir konu. Hani en güçlüsü kim olsa mangadan bir veri sunabilirdik. Fakat en karizması sorulduğu için; bizlerin kişisel deneyim ve zevklerine kalıyor. Ki karizma olmak sırf dış görünüşle ilgili bir şey değil, hal ve tavır da etkilidir.Eylemleri,bireyin ona bakış imajını etkilerse,birey bu konu da objektif bir değerlendirme yapamaz ki zaten? Kötü olması onun güzelliğini neden etkilesin?
Aile içi evlenen tipti hepsi. Helak olmaları gerekiyordu.Adamdır yüzyıllarca ezilip sömürülmüşler ve dışlanmışlar. Evlerinden alınıp götürülmüşler bazılarının naaşı bile bulunamamış.
Seni yaşatmazlar kanka dikkat etFanlığın gözü kör olsun ki oyumu Killua'ya attım.
Bu arada It*chi ve Zoro mu? Aizen varken mi?
Önplanda ama Op kadar fazla karakter olmadığı için ve seri cok uzun olduğu için Takamura ana karaktermiş gibi durabilir. Ama adamın 1300 sayıda 3 tane önemli dövüşü var topu topu. Bir Shounen serisi oldugunu düşünürsek ve İppo'nun kaç dövüşü olduğuna falan bakarsak bariz şekilde bence Takamura yan karakter kalıyorYan karakter denilemeyecek kadar ön planda Takamura seride. Ippo sanki iki abi kardeşin ana karakterleri olduğu bir seriymiş gibi olduğundan Takamura'ya pek yan karakter diyesim gelmiyor benim.
Dünya'nın iç kesimleri neden yok olmuyor o zaman?Aile içi evlenen tipti hepsi. Helak olmaları gerekiyordu.
O dövüşler dünyalara bedel lan. Zirvede olan ve imkansızı hedefleyen büyük kardeşin dövüş sayısıyla gelişmekte olan ve onun izinden giden küçük kardeşin dövüş sayısı bir olmaz zaten. Önemli olan seri içerisindeki etkileri.Önplanda ama Op kadar fazla karakter olmadığı için ve seri cok uzun olduğu için Takamura ana karaktermiş gibi durabilir. Ama adamın 1300 sayıda 3 tane önemli dövüşü var topu topu. Bir Shounen serisi oldugunu düşünürsek ve İppo'nun kaç dövüşü olduğuna falan bakarsak bariz şekilde bence Takamura yan karakter kalıyor
Aslında bütün olay mangakanın mallığı. Şu kamogawa gym harici adamların dövüşlerini ana karakter dövüşü gibi çizmese Takamura'nın şuan 5. siklet dövüşüne falan hazır olablirdik .O dövüşler dünyalara bedel lan. Zirvede olan ve imkansızı hedefleyen büyük kardeşin dövüş sayısıyla gelişmekte olan ve onun izinden giden küçük kardeşin dövüş sayısı bir olmaz zaten. Önemli olan seri içerisindeki etkileri.