Hashirama'nın karakter olarak tek eksiğiAbi dayağı yemediği için gtü kalkan faşistle başlayan süreç cibiliyetsiz Danzo ve yetersiz Hiruzen döneminde peak yapınca giren çıkan masumlara oldu işte.
Hashirama'nın karakter olarak tek eksiğiAbi dayağı yemediği için gtü kalkan faşistle başlayan süreç cibiliyetsiz Danzo ve yetersiz Hiruzen döneminde peak yapınca giren çıkan masumlara oldu işte.
Danzoyu harcardı ama Anbuyu tek başına alamazdı. Fugakuya da o anda gücü yetmezdi. Babası Mangekyoyu ustaca kullanabilen biriydi ki İtachi daha yeni açmıştıSasuke'nin harcadığı Danzo'yu harcayabilirdi. Ki kendisi Sasuke'den birkaç gömlek üstün biri. Fugaku'yu da aynı şekilde aradan çıkarabilirdi.
ps:Seriyi okuyalı asır oluyor neredeyse.
Shusui'nin gözü yok muydu o sırada? Baya hex bir yeteneği de vardı. Hadi onu Danzo'ya kullandı desek ki Danzo'yu aradan çıkarınca elinde bir sürü göz olacaktı.Danzoyu harcardı ama Anbuyu tek başına alamazdı. Fugakuya da o anda gücü yetmezdi. Babası Mangekyoyu ustaca kullanabilen biriydi ki İtachi daha yeni açmıştı
Ben hala o kadar köy yönetimi dururken her şeyin İtachiye bırakılmasını doğru bulmuyorum. Minato yaşasaydı milyon kez durumu hallederdi. Tek kişi ancak bu kadarını yapabilirdi gibi geliyo. Ben zaten İtachiye yanlış yaptı demelerine laf etmedim. Olayı tartmadan "bebek katili" diye laf etmelerine cevap olarak yazdımShusui'nin gözü yok muydu o sırada? Baya hex bir yeteneği de vardı. Hadi onu Danzo'ya kullandı desek ki Danzo'yu aradan çıkarınca elinde bir sürü göz olacaktı.
Edit: Zaten yılanın başını kesince ortalık durulacaktı Anbu tarafında. Kalan kısmı bir şekilde hallederdi.
İyi de günün sonunda nur topu gibi bir bebek katilimiz**** var. Ne diyelim şimdi buna? İş güj, zeka, taktiksel zeka gibi şeyleri konuşmaya geldiğinde İtaçi'den allaxı yok. Bir zahmet yaptığı yanlış için de eleştirebilelim karakteri dimi.....Ben hala o kadar köy yönetimi dururken her şeyin İtachiye bırakılmasını doğru bulmuyorum. Minato yaşasaydı milyon kez durumu hallederdi. Tek kişi ancak bu kadarını yapabilirdi gibi geliyo. Ben zaten İtachiye yanlış yaptı demelerine laf etmedim. Olayı tartmadan "bebek katili" diye laf etmelerine cevap olarak yazdım
Hemen hemen hiçbir değişiklik olmadı dostum hala daha insanların fikirlerine saygısızlık yapmadan görüşünü ifade edemeyen mübarekler var.Mustang Roy. İsminden bile karizma akıyor adamın. Nasıl bir anket bu ki İtachi sümsüğü ile yeşil kafalı bir yol bilmez önde götürebiliyor... Forum uzak kaldığım sürede hiç değişmemiş işte...
Hemen hemen hiçbir değişiklik olmadı dostum hala daha insanların fikirlerine saygısızlık yapmadan görüşünü ifade edemeyen mübarekler var.