Çok iyi anket gerçekten,
Çok iyi anket gerçekten,
Anladım. Vista konusunda haklısın. Çok karizma bir adam gerçekten. @Charlotte Linlin Vista abimizi niye koymadın. Yazıklar olsun. Aha da gözümden düştün.işte ilk 3 koymuş WB'den. Burgess olmaz mıydı demek istedim, Pizarro yerine. Yoksa keşke de Vista koysa. Çiçek gibi abimiz. Gögüs kılları ve pala bıyıkları ile serinin karizma abilerinden.
Vista da çalışıp ilk üçe girseydi. Bu benim değil, Vista'nın suçu.Anladım. Vista konusunda haklısın. Çok karizma bir adam gerçekten. @Charlotte Linlin Vista abimizi niye koymadın. Yazıklar olsun. Aha da gözümden düştün.
Hee sen o yüzden mi anketi böyle yaptın. Ben de diyorum burada niye karışık kuruşuk adamlar var. İlk üçleri koymuşsun hiç farkında değilim. Her neyse Vista abimiz gönüllerde.Vista da çalışıp ilk üçe girseydi. Bu benim değil, Vista'nın suçu.
Aslında konuda ankete beş yonkou'nun ilk üç adamını ekliyorum yazmıştım. Baksaydın görürdün.Hee sen o yüzden mi anketi böyle yaptın. Ben de diyorum burada niye karışık kuruşuk adamlar var. İlk üçleri koymuşsun hiç farkında değilim. Her neyse Vista abimiz gönüllerde.
Gözden kaçırmışım demek ki.Aslında konuda ankete beş yonkou'nun ilk üç adamını ekliyorum yazmıştım. Baksaydın görürdün.