Sen çok karışıyorsun insanlara bu aralar.Ace diyenler bana özelden yazabilir mi? Engelleyeceğim.
Marco Ace ile neredeyse aynı oyu almış, gerisini sen düşün. Ayrıca Ace'e hayran da olmazsın ya. Rakiplerinin hiçbirine üstünlük kuramamış, elini attığı her işi mahvetmiş biri. Canını bile, kaptanının son emrini, dostlarının çabalarını hiçe sayarak heba ediyor. One Piece'in en boş karakter Ace'dir.Sen çok karışıyorsun insanlara bu aralar.
Bu benim işimdir.
Marco'ya karizmatik değil diyen arkadaş görünümlü düşmanlarım var.
Bana Ace anlatmaya da utanmıyorsun hiç.Marco Ace ile neredeyse aynı oyu almış, gerisini sen düşün. Ayrıca Ace'e hayran da olmazsın ya. Rakiplerinin hiçbirine üstünlük kuramamış, elini attığı her işi mahvetmiş biri. Canını bile, kaptanının son emrini, dostlarının çabalarını hiçe sayarak heba ediyor. One Piece'in en boş karakter Ace'dir.
Çoğu zaman biraz empati kurmaya çalışıyorum hem Ace'e hem de Ace severlere ama olmuyor. Ölmeye bu kadar hevesli bir karakter daha görmedim. Portgas D. Ace'miş. Peh.
Milli takım marşı gibi yemin ediyorum. Gaza gelmemek elde değil.Şu ost bile yeterli