Ben serilerin filllersiz hallerine göre yorum yaptım zaten.Fillersiz izlerseniz daha çok beğenebileceğiniz bir seri aslında Naruto.
Fillerları hiç izlemem, direk atlarım
Ben serilerin filllersiz hallerine göre yorum yaptım zaten.Fillersiz izlerseniz daha çok beğenebileceğiniz bir seri aslında Naruto.
Obito 10 kuyrukluyu çekene kadar güzeldi. Hatta ondan sonrada güzeldi. Ne zaman obito düştü o son kısım leş olduFillersiz izlerseniz daha çok beğenebileceğiniz bir seri aslında Naruto.
Kakashi'nin fillerları güzeldi ama ben ilk başta itachi'nin geçmişi bölümlerini de filler sanıp ağzım açık kalmıştı sonra öğrenip tüh be demiştimFillersiz izlerseniz daha çok beğenebileceğiniz bir seri aslında Naruto.
Kankam olay haterlık falan değil bir şeyi seviyor olman illa at gözlüğü takıcağın anlamına gelmezForumda bu denli hater olduğunu bilmiyordum.
Bu nefret dilini şiddetle kınıyorum. Lütfen.Shirohige: "Senin gibi bir adam Eastblue'dan tek kolu olmadan gelince hepimiz çok şaşırdık. Kolunu ne tür bir düşmana kaptırdın?"
*Shanks kolunu, g*tü boklu bir deniz canavarına, bak Deniz Kralı bile değil he ileride 0 power up Luffy'nin tek attığı bir deniz canavarına vermiştir.*
YONKO Shanks: "Yeni ÇaĞa bAhsE gihrDim "
Doğru söylüyorsun. Dikkat etmek lazım dile.Bu nefret dilini şiddetle kınıyorum. Lütfen.
Bu sezonu hayalkırıklığı idi benim için, başını ve 15. bölümünü beğendim. Ortalarda sıkıcıydı, son bölümünde de hiç hypelenmedim açıkçası.Artık seinen görünümlü ama Shounen olan Atack On Titan.
Cevap bu kadar basit.JJBA ve HxH