Shanks olduğu yerde kral haki patlatsa denizin suyu çekilir muhtemelen. Doğal afet olur.Shanks eline su alıp haki basıp o canavara serpse parça pinçik olurdu canavar.
Shanks olduğu yerde kral haki patlatsa denizin suyu çekilir muhtemelen. Doğal afet olur.Shanks eline su alıp haki basıp o canavara serpse parça pinçik olurdu canavar.
Ben FMA'ya şonen gözüyle bakamıyorum. Bence o bambaşka bir olay ya. Hiç şonen tadı yok o animede. (İyi anlamda)Hepsini izlememekle birlikte FMA'ın birinci gelmemesi tartışmaya açık.
Bana onun tarzı Code Geass'ı andırıyordu. Shounen diye geçiyor (en azından bu listedeki tartışma anlamında yoksa bir bilgim yok) ama shounen gibi de değil ama çok tatlı, güzel eksiklikleri var ama güzelBen FMA'ya şonen gözüyle bakamıyorum. Bence o bambaşka bir olay ya. Hiç şonen tadı yok o animede. (İyi anlamda)
Code Geass'i daha izlemedim. Ama FMA gerçekten diğer Şonenlerden hatrı sayılır düzeyde farklı bir his veriyor insana izlerken. Ayrıca hikayenin boş yere uzatılmaması da insanda bu duyguyu yaratıyor olabilir bilmiyorum.Bana onun tarzı Code Geass'ı andırıyordu. Shounen diye geçiyor (en azından bu listedeki tartışma anlamında yoksa bir bilgim yok) ama shounen gibi de değil ama çok tatlı, güzel eksiklikleri var ama güzel
Dostum, hater değiliz. Sadece serinin eksiklerini görebilecek olgunluğa sahibiz.Forumda bu denli hater olduğunu bilmiyordum.
Code geass'de güzeldir, efsane seriler arasında kabul edilir. Seneler oldu izleyeli onun için çok birşey diyemicem yani ayrıntıları hatırlamıyorum seri hakkında. Fma'nın güzelliğinin bir tarafı şu mangaka o kadar iyi ki mangaka'nın yazmadığı fm adlı gudubet seri fma'nın değerini daha da yükseltiyor.Code Geass'i daha izlemedim. Ama FMA gerçekten diğer Şonenlerden hatrı sayılır düzeyde farklı bir his veriyor insana izlerken. Ayrıca hikayenin boş yere uzatılmaması da insanda bu duyguyu yaratıyor olabilir bilmiyorum.