Her serinin tadı bir başka ama Hunter düzenli bir manga olsa ya da animesi gene çıksa daha çok okunur ki bir çok konuda ben Op dan bile iyi olduğunu düşünüyorum.Bleach'i net harcar hemde Tabi zevkler ve renkler..
Her serinin tadı bir başka ama Hunter düzenli bir manga olsa ya da animesi gene çıksa daha çok okunur ki bir çok konuda ben Op dan bile iyi olduğunu düşünüyorum.Bleach'i net harcar hemde Tabi zevkler ve renkler..
Seinen oShingeki no Kyojin shounen diye biliyorum.
Hadi ya. Sanki bir yerde shounen olduğunu görüp şaşırmıştım, şimdi yine şaşırıyorum. Nereye kadar böyle devam edecek Seinen diyorsun değil mi bak emin miyiz?Seinen o
Aynen seinen zaten belli değil mi? Seri sürekli birilerini kesiyor,biçiyor.Hadi ya. Sanki bir yerde shounen olduğunu görüp şaşırmıştım, şimdi yine şaşırıyorum. Nereye kadar böyle devam edecek Seinen diyorsun değil mi bak emin miyiz?
Kafa koparma olsun bol bol kan olsun ya da kesme biçme falan olsun varsa Seinen'dirShingeki no Kyojin shounen diye biliyorum.
Ya kesme biçme dışında shounen bir tarzı var işte Neyse tamam pes ediyorum. FMA diyelim madem.Aynen seinen zaten belli değil mi? Seri sürekli birilerini kesiyor,biçiyor.
Ortaya karışık ya o zamanYa kesme biçme dışında shounen bir tarzı var işte Neyse tamam pes ediyorum. FMA diyelim madem.
Ne kadar ucuzmuş arkadaş bu seinenlik yazıklar olsun bi Tarantino'luk yapsan yetiyor yani İçerik hak getire.Kafa koparma olsun bol bol kan olsun ya da kesme biçme falan olsun varsa Seinen'dir
Valla biraz sallamadım desem yalan olur Ama doğruluk payı da var.Boruto'nun babasinin animesinde, Hidan'in kafa falan kopmustu. Kan desen hak getire. Kistas bu olmamali