Yuu kanda Keşke çizerin sağlık durumu iyi olsaO kadar da çakma değil. D Gray Man de iyidir senin de dediğin gibi. Tyki Mikk ve Cross Marian efsanedir.
Yuu kanda Keşke çizerin sağlık durumu iyi olsaO kadar da çakma değil. D Gray Man de iyidir senin de dediğin gibi. Tyki Mikk ve Cross Marian efsanedir.
Hiç takip etmiyorum artık unuttum bile seriyi. Bir güzel seri daha yalan oldu maalesef.Yuu kanda Keşke çizerin sağlık durumu iyi olsa
Bir anime sever kesinlikle Hellsing Ultimate ve FMA izlemeli. Neden diye sorarsan kısa ve efsane seriler.Zorla FMA izleteceksiniz. Fazla oy alanlardan bir tek onu izlememişim.
Evet. :””””(Hiç takip etmiyorum artık unuttum bile seriyi. Bir güzel seri daha yalan oldu maalesef.
Abartıldığı kadar iyi değil ama anime manga alemine az çok ilgisi olan herkesin izlemesi gerektiğini düşündüğüm güzel bir seri. Tavsiye ederim.Zorla FMA izleteceksiniz. Fazla oy alanlardan bir tek onu izlememişim.
Sonu çok saçmaydı. Ama genel olarak senaryosunda bi kopukluk yok.Abartıldığı kadar iyi değil ama anime manga alemine az çok ilgisi olan herkesin izlemesi gerektiğini düşündüğüm güzel bir seri. Tavsiye ederim.
Yeni çıkan shounen'ler çok kötü geliyor bana, dediklerini izlemiyorum zaten. Bundan sonra çıkacaklardan pek beklentim yok, bazı mangası olupta animesi olmayanlar hariç.Hepsi bitiyor yavaş yavaş. Black Clover ve Boku No Hero Academia fena değil yeni çıkan serilerden.
Yalnız Naruto'nun hepsi değil belli yerleri, bu yüzden seriyi toptan atamasını. Bende severim ilk sezonunu Ona kalsa tüm shounen'ler dragon ball esintisiNarutonun ilk partı HxH çakması zaten.
Diğer yandan OP dahil deseler cevabın ne olurdu merak ettim.
Öncelikle FMA değil, Fmab olanı izlemen lazım, orjinali Brotherhood olanZorla FMA izleteceksiniz. Fazla oy alanlardan bir tek onu izlememişim.
Fma'nın birinci olmasına bir şey demiyorum ama myanimelist kullanıcıları da baya kötü. Kalitesiz anime takipçileri. Bunlar yüzünden bozuldu zaten anime sektörü.Yeni çıkan shounen'ler çok kötü geliyor bana, dediklerini izlemiyorum zaten. Bundan sonra çıkacaklardan pek beklentim yok, bazı mangası olupta animesi olmayanlar hariç.
Yalnız Naruto'nun hepsi değil belli yerleri, bu yüzden seriyi toptan atamasını. Bende severim ilk sezonunu Ona kalsa tüm shounen'ler dragon ball esintisi
Öncelikle FMA değil, Fmab olanı izlemen lazım, orjinali Brotherhood olan
Ayrıca, myanimelist'te bile tüm animeler arasında birinci sırada
https://myanimelist.net/topanime.php
Gerçi milletin listeyi taktığı yokki, çünkü kafalar güzel
O listede Ginga Eiyuu Densetsu animeside 8'inci dikkatinizi çekerim