Hala aynı fikirdeyim. Mihawk armament'te Shanks'tan iyi çıkabilir ama kenbunshoku'yu en iyi kullanan shanks'tır.Kata harika bi meyveye sahip. Kral hakisi de var. Ona rağmen sağ kolsa kenbunshokusu en iyi değildir bence. Liginin en iyisidir ama dünyanın en iyi çıkacağını sanmam.
Reyleigh yeni dünyada geleceği görebilen insanlar var dedi diye hatırlıyorum. Sadece bir kişi yok.
Mihawk’ın uzmanlık alanı armament’miş gibi geliyor bana. En iyi kenbunshokulardan birine sahiptir ama en iyi değildir. Aynı anda 2 hakide shankstan iyi çıkacağını sanmam.
Shanks olabilir. Mihawk armament’te üstünken shanks kenbunshokuda üstündür belki.
Bunların dışında yonkoularla alakası olmayan, bi yonkou’nun altında çalışmayacak kadar güçlü olan efsane korsan çıkabilir. Veya bazı ülkelerin ordularındaki güçlü adamlardan biri olabilir (fuji gibi). Ama gördüğümüz karakterlerden birini seçeceksek shanks derim.
Erkan'ın bahsettiği ter damlalarının sebebi, Mihawk'ın gelecekteki zirve Zoro'yu görmüş olmasıymış. Adam uçmuş.Clairvoyant lakabıyla bu kişi Mihawk.Öyle her önüne gelene vermemişler Kid’e operasyon çeken Shanks’te bile yok.Adam uzak geleceği bile görüyor olabilir yada yarım saat sonrayı.
Tamamen haterlık. Kendi sevdiği karakterde aynı güç olunca öve öve bitiremez sevmediğinde varsa görmezden gelir.Yok dostum harcayamaz. Yamato'ya gelince kral hakisi var, Law ve Kid'te yok, o yüzden Yamato tek atar. Zoro'ya gelince tüm hakileri düşük. Kata'yı anca seri sonunda alacak, o da kara kılıç yaparsa. Mantığını sakın sorma.
Clairvoyant lakabıyla bu kişi Mihawk.Öyle her önüne gelene vermemişler Kid’e operasyon çeken Shanks’te bile yok.Adam uzak geleceği bile görüyor olabilir yada yarım saat sonrayı.
Bakmadığı umursamadığı yerin geleceğini göremez.Öyle tanrısal güç olur oldu olacak 10 dakika içinde dünyada yaşanacak tüm olayları görsün öyle şey mi olur.Odaklandığın kısmı görüyorsun bu güçle yada direk senin başına gelecekleri görüyorsun refleks tarzında.İlla ki bir çapı görüş alanı vardır.
Vista ve Krieg'den kaçma sebebi buymuş...Clairvoyant lakabıyla bu kişi Mihawk.Öyle her önüne gelene vermemişler Kid’e operasyon çeken Shanks’te bile yok.Adam uzak geleceği bile görüyor olabilir yada yarım saat sonrayı.