Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En İyi Gözlem Hakisi Kullanıcısı

En İyi Gözlem Haki Kullanıcısı Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    294
Kata harika bi meyveye sahip. Kral hakisi de var. Ona rağmen sağ kolsa kenbunshokusu en iyi değildir bence. Liginin en iyisidir ama dünyanın en iyi çıkacağını sanmam.
Reyleigh yeni dünyada geleceği görebilen insanlar var dedi diye hatırlıyorum. Sadece bir kişi yok.

Mihawk’ın uzmanlık alanı armament’miş gibi geliyor bana. En iyi kenbunshokulardan birine sahiptir ama en iyi değildir. Aynı anda 2 hakide shankstan iyi çıkacağını sanmam.
Shanks olabilir. Mihawk armament’te üstünken shanks kenbunshokuda üstündür belki.

Bunların dışında yonkoularla alakası olmayan, bi yonkou’nun altında çalışmayacak kadar güçlü olan efsane korsan çıkabilir. Veya bazı ülkelerin ordularındaki güçlü adamlardan biri olabilir (fuji gibi). Ama gördüğümüz karakterlerden birini seçeceksek shanks derim.
Hala aynı fikirdeyim. Mihawk armament'te Shanks'tan iyi çıkabilir ama kenbunshoku'yu en iyi kullanan shanks'tır.
 
Clairvoyant lakabıyla bu kişi Mihawk.Öyle her önüne gelene vermemişler Kid’e operasyon çeken Shanks’te bile yok.Adam uzak geleceği bile görüyor olabilir yada yarım saat sonrayı.
 
Bakmadığı umursamadığı yerin geleceğini göremez.Öyle tanrısal güç olur oldu olacak 10 dakika içinde dünyada yaşanacak tüm olayları görsün öyle şey mi olur.Odaklandığın kısmı görüyorsun bu güçle yada direk senin başına gelecekleri görüyorsun refleks tarzında.İlla ki bir çapı görüş alanı vardır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık