Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En İyi Fantastik Seri

En İyi Fantastik Eser

• Kullanılan toplam oy
    153
Ağır Yüzüklerin Efendisi hayranı olduğum için, onu her türlü anketten ayrı tutarım. Benim en sevdiğim iki fantastik evren de ankette yok ne yazık ki.

Hikayesini en merak ettiğim ve hikayenin geçtiği yerlerin güzel bir atmosferi olması(han, üniversite, ormanlar... en azından bunlar kafamda çok güzel biçimlenmişti) bakımından Kral Katili Güncesi.

Okurken kullanılan dilden aldığım haz olarak Yüzüklerin Efendisi.

Yaşamak istediğim evren ise Harry Potter evreni. Herhalde kimse imkanların kısıtlı olduğu, büyünün olmadığı ve hastalıkların kol gezdiği orta çağ temalı evren seçmez. :D

İçlerinden birini seçeceksem Kral Katili.

Hikayesini en merak ettiğim ve hikayenin geçtiği yerlerin güzel bir atmosferi olması(han, üniversite, ormanlar... en azından bunlar kafamda çok güzel biçimlenmişti) bakımından Kral Katili Güncesi.

Okurken kullanılan dilden aldığım haz olarak Yüzüklerin Efendisi.

Yaşamak istediğim evren ise Harry Potter evreni. Herhalde kimse imkanların kısıtlı olduğu, büyünün olmadığı ve hastalıkların kol gezdiği orta çağ temalı evren seçmez. :D

İçlerinden birini seçeceksem Kral Katili.
Harry Potter büyü açısından daha iyi. Büyü yaparken bedel ödemiyorsun hiç değilse :D

Listeden okuduğum bir Kral Katili Güncesi var. O şüşko da son kitabı yazmaz. Beklemiyorum açıkçası. Zaman Çarkı'nın ilk kitaptan sonrasını okumadım. Okuyasım vardı kaldı öyle.........

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık