Beni zahmetten kurtarmışsın resmen. Tebrik ediyorum. Sadece, Cech yerine Oliver Kahn koyarım. Dijk yerine de Maldini. Onun dışında birebir aynı.Sakatlık öncesi Cech
Cafu - Nesta - Dijk - Carlos
Kante
Zidane - Iniesta
Messi - Ronaldo - C.Ronaldo
Beni zahmetten kurtarmışsın resmen. Tebrik ediyorum. Sadece, Cech yerine Oliver Kahn koyarım. Dijk yerine de Maldini. Onun dışında birebir aynı.Sakatlık öncesi Cech
Cafu - Nesta - Dijk - Carlos
Kante
Zidane - Iniesta
Messi - Ronaldo - C.Ronaldo
Ronaldinho neden yok?Beni zahmetten kurtarmışsın resmen. Tebrik ediyorum. Sadece, Cech yerine Oliver Kahn koyarım. Dijk yerine de Maldini. Onun dışında birebir aynı.

O orta sahadan kimi çıkaracağız? Belki Zidane yerine olabilir. İkisine de itiraz etmem.Ronaldinho neden yok?![]()
Hayali bir takım kuruluyor ise orada zirve halindeki Ronaldinho olmak zorunda. Olmaması düşünülemez.O orta sahadan kimi çıkaracağız? Belki Zidane yerine olabilir. İkisine de itiraz etmem.
Benim aklım da Henry'de kaldı ama onu da koyacak yer bulamadım. Bana futbolu sevdiren kişiydi.Hayali bir takım kuruluyor ise orada zirve halindeki Ronaldinho olmak zorunda. Olmaması düşünülemez.
Uludere çarşısında dev ekran kurulmuştu UEFA finalinde. Henrynin kulakları çok çınladı o gün ama adam tam bir makineydi o zamanlar.Benim aklım da Henry'de kaldı ama onu da koyacak yer bulamadım. Bana futbolu sevdiren kişiydi.
CR7'nin 10 maçını Ronaldinho'nun 1 maçına değişmem ama biz en iyisini kurmak amacıyla bir kadro yapıyorsak o kadroda Ronaldinho'nun işi yok. CR7'yi kimse kesemez. Tarihin en iyi iki oyuncusundan biri adam açık ara.Ronaldinho neden yok?![]()