Manyaksınız dayı Bunu yaparken zevk alıyor musun?Kırmam ama hafiften ağrısın diye duvara falan vururum
Ama bunu yapan çok kişi varmış. Ekşi sözlükte bu tarz bir başlıkta yalnız olmadığımı görmüştüm. Tek deli ben değilim yani
Manyaksınız dayı Bunu yaparken zevk alıyor musun?Kırmam ama hafiften ağrısın diye duvara falan vururum
Ama bunu yapan çok kişi varmış. Ekşi sözlükte bu tarz bir başlıkta yalnız olmadığımı görmüştüm. Tek deli ben değilim yani
Zevk almıyorum ama yapmazsam rahatsız oluyorumManyaksınız dayı Bunu yaparken zevk alıyor musun?
Gizli mazoşistlik olabilir Gizli kalp krizi gibi :dZevk almıyorum ama yapmazsam rahatsız oluyorum
Bunlar mazoşitliğe giriş evreleri, 4-5 sene sonra kendimi jiletlemeye başlayacağımGizli mazoşistlik olabilir Gizli kalp krizi gibi :d
Aha ayni ben.40 yaşının üstünde değilsen cidden çok ilginçmiş
Bende de şöyle bir şey var. Mesela yolda yürürken bir ayağımı burktum diyelim, hemen diğerini de burkmaya çalışırım. Başka türlü çok dengesiz geliyor.
Forumda da yalnız olmadığıma sevindim Diğer özelliğimiz de uyuyor. Bıraksan 7-24 geyik yapabilme potansiyelim var.Aha ayni ben.
Hic durmadan cok uzun sure konusabilirim. Bos konusmakta artik ustad sayilirim
Bos yapmak bir sanattirForumda da yalnız olmadığıma sevindim Diğer özelliğimiz de uyuyor. Bıraksan 7-24 geyik yapabilme potansiyelim var.
KatılıyorumBos yapmak bir sanattir