Neden hayalet gibiymişim lan? Kimdi lan bunu bana diyen, bulacağım onu.Arkadaşa sordum hayalet gibisin dedi Ama bana göre ben tamamen ilgincim Cins dediklerinizden
Ama ilginç, cins ve manyağımdır.
Neden hayalet gibiymişim lan? Kimdi lan bunu bana diyen, bulacağım onu.Arkadaşa sordum hayalet gibisin dedi Ama bana göre ben tamamen ilgincim Cins dediklerinizden
Hep mi? Çok uykun olduğu zaman uykuyla uyanıklık arasında bir şeyler görülebiliyor, yaşadım ama senin durum farklı olabilir; ondan sordum.Onun dışında uykuya dalmadan rüya görebiliyorum.
Yok hep değil de deşarj olmam lazım.O an çalan bir Müzik ve doğru ortamla olabilir mesela, hayal kurmak gibi değil ama kendiliğinden olan bir şey.Hep mi? Çok uykun olduğu zaman uykuyla uyanıklık arasında bir şeyler görülebiliyor, yaşadım ama senin durum farklı olabilir; ondan sordum.
İyiymiş gene de.Yok hep değil de deşarj olmam lazım.O an çalan bir Müzik ve doğru ortamla olabilir mesela, hayal kurmak gibi değil ama kendiliğinden olan bir şey.
Çok uykulu olduğum zamanda söylediğin şeyi yaşadım onunda farkındayım ama öyle bir şey değil Benim arada bir başıma gelen o olay daha ürpertici bence.Bazen tüylerim diken diken olur.
Ben de seviyorum. Etlisi muhteşem oluyorBunu yemeyi seviyorum.Olsa da bir tabak yesek yav.
Onun dışında uykuya dalmadan rüya görebiliyorum.
40 yaşının üstünde değilsen cidden çok ilginçmişBunu yemeyi seviyorum.Olsa da bir tabak yesek yav.
Onun dışında uykuya dalmadan rüya görebiliyorum.
Eh işte,zaman zaman değişiyor iyi olması.İyiymiş gene de.
Ben etlisini sevmiyom yav Sulu yemeklerde et sevmiyorum daha doğrusu,askerde çok ağladım o yüzden içime içimeBen de seviyorum. Etlisi muhteşem oluyor
Seninki daha ilginçmiş yav Sağ kolu kırsan solu kolu da mı kıracaksın?40 yaşının üstünde değilsen cidden çok ilginçmiş
Bende de şöyle bir şey var. Mesela yolda yürürken bir ayağımı burktum diyelim, hemen diğerini de burkmaya çalışırım. Başka türlü çok dengesiz geliyor.
Kırmam ama hafiften ağrısın diye duvara falan vururumSeninki daha ilginçmiş yav Sağ kolu kırsan solu kolu da mı kıracaksın?