Hiç biri kaşının yerini tutmaz.Çok güzel yemek yaparım, bacaklarım çok kuvvetlidir ve kızlara aşırı zaafım var ama sonuç hep olumsuz. Patronum da beni hiç sevmez ve her fırsatta ezer beni.
Hiç biri kaşının yerini tutmaz.Çok güzel yemek yaparım, bacaklarım çok kuvvetlidir ve kızlara aşırı zaafım var ama sonuç hep olumsuz. Patronum da beni hiç sevmez ve her fırsatta ezer beni.
Kaşlarım artık çok sıradan benim için.Hiç biri kaşının yerini tutmaz.
Seninle ilgili her şey senin için sıradandır zaten. Kaşlar önemli reisin asil soyuna özel onlar istisnalar olabiliyor ama olsun.Kaşlarım artık çok sıradan benim için.
ÜzdünTanıyorum noobsun :/
Seni engelliyorum niye diye sorma. :SKimin adını söylesem vefat ediyor.Levent Kırca,Süleyman Demirel,Kenan Evren götürdüklerim.Braveheart'ın tema müziğini açtim dinledim.James Horner'ın ertesi gün uçağı dustu.Scream filmini izledim ertesi gün Wes Craven vefat etti.Hiç adetim değildir bi akşam gelirken Mustafa amca'nın kapının ordan geçtim ertesi gün vefat etti adam.Tuhaflik var ya da tesadüflerin adamıyım.
Babam da hapşırınca sen çok yaşa deme diyorSeni engelliyorum niye diye sorma. :S
Parantez içi büyü olabilir Şaka bir yana üzücü olan bir durumu öyle bir pazarladın ki istemsizce güldüm .Babam da hapşırınca sen çok yaşa deme diyor
Hala reddetmemiş e evlat ne de olsa.Babam da hapşırınca sen çok yaşa deme diyor