Herhangi bir şey farketmez. Rüyada olduğumu genellikle anlarım. O ara istediğimi yaparım. Kendimi uyandırırım genellikle.Ben rüyama karı kız girince kendimi uyandırabiliyorum varmı yapabilen benden başka
Daha da ilginç yönüm vardır ama kötü yönde İyi taraftan bakınca açık sözlü deniliyor, kötü taraftan bakınca patavatsız gibisindenBu da insanlığın diğer yarısının özelliği. Ne sıradan bir insanmışsın sen.
Öff tamam ya yeter, sıradanlığa boğdun beni. Bak adamlar rüya falan kontrol ediyor, uçan var kaçan var. Bir de kendine bak.Daha da ilginç yönüm vardır ama kötü yönde İyi taraftan bakınca açık sözlü deniliyor, kötü taraftan bakınca patavatsız gibisinden
Tüm ana karakterlerin hayali değil mi ?! Sıradan olmak kolay mı ? ekstra çaba ve kararlılık gerekiyor.Öff tamam ya yeter, sıradanlığa boğdun beni. Bak adamlar rüya falan kontrol ediyor, uçan var kaçan var. Bir de kendine bak.
İşte şimdi dikkatimi çektin.Tüm ana karakterlerin hayali değil mi ?! Sıradan olmak kolay mı ? ekstra çaba ve kararlılık gerekiyor.
Valla diğer rüyalar değil de cenabet olma durumunda hemen alarma geçer uyanırım öyle rüyayı sonuna kadar götüren #yastıkdelici lerden değilimHerhangi bir şey farketmez. Rüyada olduğumu genellikle anlarım. O ara istediğimi yaparım. Kendimi uyandırırım genellikle.
@Roo
Yok hocam. Benim haberim bile yoktu böyle bir şeyden. Kendimi buna nasıl şartlandırayım. Ama dediklerim oluyordu.
Hayır işte bunun farkında değilsin. Olsan gelip yazmazsınHerhangi bir şey farketmez. Rüyada olduğumu genellikle anlarım. O ara istediğimi yaparım. Kendimi uyandırırım genellikle.
@Roo
Yok hocam. Benim haberim bile yoktu böyle bir şeyden. Kendimi buna nasıl şartlandırayım. Ama dediklerim oluyordu.