Dedim sana öner birkaç tane diye, Aiki falan önerdin.Bir insan savcı kadar zevksiz olmasın. Bir tane güzel seinen kadın karakter bulamamış.![]()
Di mi ama? :SBir insan savcı kadar zevksiz olmasın. Bir tane güzel seinen kadın karakter bulamamış.![]()
Sen hiç konuşma. :S Şonen okuyan adam, Seinenin halinden anlamaz.Di mi ama? :S
Slan deyince lagaluga ediyorsun amaDedim sana öner birkaç tane diye, Aiki falan önerdin.Hem kolay kolay beğenmem ben. Bu ankettekilerden güzel fazla karakter bulamazsınız. Vol : 2 açarım ileriki günlerde tavsiye edeceğiniz hatun varsa iletin o konuya alayım.
![]()
Teknik yetersizlik var onunla ilgili. Senin mangakan hatunun portresinden ziyade memesine odaklanmasaydı ben n'apim.Slan deyince lagaluga ediyorsun ama![]()
Allah Allah ya, kadın günahlardan şehveti simgeliyor. Ona göre de işliyor herif.Teknik yetersizlik var onunla ilgili. Senin mangakan hatunun portresinden ziyade memesine odaklanmasaydı ben n'apim.Gelecek ankete Casca'yı alırım, seveni varsa Farnese de alabilirim, talebe göre biraz.
![]()
Casca aklına şimdimi geldiTeknik yetersizlik var onunla ilgili. Senin mangakan hatunun portresinden ziyade memesine odaklanmasaydı ben n'apim.Gelecek ankete Casca'yı alırım, seveni varsa Farnese de alabilirim, talebe göre biraz.
![]()
Yok, seveni yok diye koymadım, sorduklarımdan hiç kimse güzel bulmuyordu. :SCasca aklına şimdimi geldi![]()
Yüz portresi yok, millet memeye bakıp mı oy verecek. En az 7 tane yüz resmi lazım ankete koymam için.Allah Allah ya, kadın günahlardan şehveti simgeliyor. Ona göre de işliyor herif.
Koy işte Slan'i konunun hakkı verilsin.
Kadın dünyaya teşrif ederken şöyle geliyor:Yok, seveni yok diye koymadım, sorduklarımdan hiç kimse güzel bulmuyordu. :S
Yüz portresi yok, millet memeye bakıp mı oy verecek. En az 7 tane yüz resmi lazım ankete koymam için.Tüm beden çizimi olan ama yüz portresi olmayan hatunları almıyorum ankete. Onlar için başka çalışma yaparız.
![]()